Liveblog

112-nieuws: auto gaat in vlammen op • man overleden na geweldsincident

24 maart om 20:05 • Aangepast 1 april om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.40

Man overleden na 'geweldsincident'

In Wouwse Plantage is een man overleden na een 'geweldsincident'. Dat meldt de politie op Twitter. Hulpdiensten zouden nog eerste hulp hebben verleend, maar dat mocht niet meer baten. Wat er precies gebeurd is, kon de politie vrijdagavond nog niet zeggen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
21.40

Jongen (14) vermist in Someren

De politie is in Someren op zoek naar een vermiste jongen van 14. Hij zou voor het laatst gezien zijn aan de Morgenrood. De jongen is 1.70 meter lang, heeft donker haar en donkere ogen, is licht getint en draagt een groen Nike-trainingspak en witte Sneakers.

20.16

Politiecontrole bij stadion NAC

De politie houdt samen met de RDW en de belastingdienst een grote voertuigcontrole bij het Rat Verleghstadion in Breda. In totaal duurt die van vier uur vanmiddag tot tien uur vanavond. Er worden meerdere bekeuringen uitgeschreven. Ook werd een scooterrijder aangehouden. Waarom, is nog onduidelijk.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
20.02

Auto vliegt in brand

Aan de Johannes Poststraat in Oss is een auto in vlammen opgegaan. Op het moment dat de brand uitbrak, waren een echtpaar en hun kleinkinderen net thuisgekomen. Onderweg had de vrouw al een vreemde lucht geroken. Toen haar man bij thuiskomt de motorkap opendeed, vloog de auto meteen in brand. De wagen is volledig in vlammen opgegaan, ondanks pogingen van de man om het te blussen met een tuinslang.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
19.27

Auto rijdt het water in naast A59

Een auto is bij knooppunt Empel van de weg geraakt en het water in gereden. De bestuurder kon er vervolgens zelf uitklimmen en is later voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De afrit van de A59 naar de A2 is afgesloten tot de auto uit het water is getakeld.

De auto raakte op dezelfde plek te water als waar Sanne en Hebe afgelopen oktober vermist raakten. Zij werden dagen later pas gevonden. Na dat tragische ongeluk was de roep om tóch een vangrail te plaatsen in de bocht groot, maar dat was volgens de Tweede Kamer niet nodig.

17.54

Gaslekkage in Sterksel

In Sterksel is na werkzaamheden een gaslekkage ontstaan in de Kloosterlaan. Het gaat waarschijnlijk nog een behoorlijke poos duren voor het lek gedicht is en de straat weer wordt vrijgegeven. Door het lek zou het naastgelegen verzorgingstehuis zonder gas kunnen komen te zitten.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
17.51

Man vermist in Roosendaal

De politie is op zoek naar de 31-jarige Mateusz Lukasik. Hij werd donderdag voor het laatst gezien in Roosendaal en wordt sindsdien vermist. Lukasik is te herkennen aan een zwarte joggingsbroek en een oranje vest met daarop de tekst 'Adexpo'. Hij is ongeveer 1,75 meter lang en is kalend.

Foto: politie
Foto: politie
16.54

Auto belandt in de sloot

Een vrouw is met haar auto ondersteboven in de sloot beland op de N619 in Sint-Oedenrode. Ze raakte om nog onduidelijke reden van de weg, raakte een boompje en reed zo de greppel in. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Ze kon vervolgens wel zelfstandig naar de ambulance lopen.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
16.46

Meisje (8) vermist in Eindhoven

De politie is in Eindhoven op zoek naar een 8-jarig meisje, dat vermist raakte in de buurt van de Pioenroosstraat. Ze is 1,25 meter lang, heeft rossig haar met blauwe plukken, draagt een groene jas en zwarte schoenen.

16.04

Rijstrook A59 dicht

Na een ongeluk tussen meerdere auto's, is op de A59 richting Den Bosch de rechterrijstrook dicht bij afrit Maaspoort. De vertraging loopt daar op naar een klein halfuur.

Wachten op privacy instellingen...
15.50

Auto en tractor botsen

Een auto en een tractor zijn op elkaar gebotst op de Rietgoorsestraat in Roosendaal. Het gebeurde in een scherpe bocht. De bestuurder van de auto is ter plekke behandeld en is later uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De schade aan de voorkant van de auto is groot.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
13.34

Fietser botst met auto in Oss

Aan de Euterpelaan in Oss is rond halfeen een jonge fietser gewond geraakt na een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde bij het Koning Willem I College. De jongen hield er een fikse hoofdwond aan over. Hij is behandeld in een toegesnelde ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De precieze oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
12.05

Bekeuringen uitgedeeld tijdens verkeerscontrole

Agenten hebben samen met handhavers in de gemeentes Halderberge en Rucphen donderdag in totaal 48 boetes uitgeschreven. Volgens de politie ging het om ‘ verschillende verkeersovertredingen’. De politie heeft een lijstje gepubliceerd waarin alle boetes worden gespecificeerd.

05.33

Bestelbus belandt in water Terheijden

Een bestelbus is afgelopen nacht in het water beland langs de Bredeweg in Terheijden. Dit gebeurde rond halfvier. Toen de hulpdiensten aankwamen, was de bestuurder al uit de bestelbus en op het droge. Duikers van de brandweer vonden de bestelbus pas na lang zoeken. In de loop van vrijdag zal een berger deze takelen. Hoe de auto in het water kon belanden, wordt onderzocht.

Vanwege de auto in het water bij Terheijden werden verschillende hulpdiensten gealarmeerd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Vanwege de auto in het water bij Terheijden werden verschillende hulpdiensten gealarmeerd (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
22.53

Man vermist

In Eindhoven is sinds twee uur gistermiddag een 38-jarige man vermist. Hij werd het laatst gezien aan de Grote Beekstraat. De man is 1,75 meter lang, is blank en heeft bruin haar. Hij droeg volgens Burgernet op het moment van zijn verdwijning een blauw shirt, een witte blouse, een blauwe broek en sneakers in de kleuren wit, blauw en rood. Rond elf uur 's avonds was de man nog altijd niet gevonden.

21.45

Gezochte man aangehouden na wilde politie-achtervolging

Na een wilde politieachtervolging is gisteravond in Den Bosch een man aangehouden. De achtervolging begon in Limburg. Uiteindelijk kon een arrestatieteam de man arresteren in een huis aan de Kempenlandstraat, waar hij zich had verschanst nadat zijn auto was klemgereden. Er waren zo'n 25 politieauto's bij de actie betrokken, evenals een helikopter. Waarom de politie achter de man aanging, is niet bekendgemaakt.

LEES OOK: Wilde politie-achtervolging eindigt in Den Bosch, man opgepakt

De politie kon de verdachte na een urenlange achtervolging aanhouden in Den Bosch (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De politie kon de verdachte na een urenlange achtervolging aanhouden in Den Bosch (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
In de buurt van de Bossche wijk 't Zand was donderdagavond veel politie op de been (foto: Bart Meesters).
In de buurt van de Bossche wijk 't Zand was donderdagavond veel politie op de been (foto: Bart Meesters).
20.55

Scooterrijder gewond na aanrijding

Een scooterrijder is gisteren gewond geraakt na een aanrijding in Budel. Het ongeluk gebeurde rond kwart over zeven 's avonds op de Jan van Schoonvorststraat. Het slachtoffer kwam op de T-splitsing met de Burgemeester van Poppelstraat in botsing met een auto. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De scooterrijder is in een ambulance naar het St. Jans Gasthuis in Weert gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!