'Altijd retegezellig' bij het gezelligste bedrijf van Brabant

29 maart 2023 om 18:36 • Aangepast 7 april 2023 om 02:00
nl
Werken bij met de leukste collega’s op een te gekke werkvloer, wie wil dat nou niet? Omroep Brabant radio is weer op zoek naar het gezelligste bedrijf van Brabant. Vorig jaar won ICT-bedrijf Copaco in Eindhoven. “Echt een ons-kent-onsbedrijf.”
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Dolblij waren ze bij Copaco toen ze hoorden dat ze zich een jaar lang Het Gezelligste Bedrijf van Brabant mochten noemen. Maar ook niet geheel onverwacht, zegt medewerkster Pleuni. “Het is hier echt altijd retegezellig. Er wordt ook veel leuks georganiseerd.”

Zo gaan ze binnenkort met z’n allen naar Toverland en vieren ze samen carnaval. “We hangen zelf de slingers op, het is zo leuk om hier te werken.”

We zetten de boel op stelten.

Maar bij Copaco wordt er niet alleen gewerkt: als je binnenkomt beland je in een soort brasserie. “Daar kunnen we lekker lunchen,” zegt Pleuni. “En elke donderdagmiddag hebben we hier een borrel”, legt ze uit. “Dan wordt de boel op stelten gezet en gaan we lekker wijnen of biertjes drinken.”

In april 2022 werd het Eindhovense ICT-bedrijf uitgeroepen tot het gezelligste bedrijf van Brabant. Naast de eer kreeg het bedrijf een lunch voor alle werknemers en een award. Die staat sindsdien op de receptie. “En die blijft daar voor altijd staan”, volgens Pleuni.

Denk je nu: bij ons is het nog veel gezelliger? Geef je dan voor 1 april op als Gezelligste Bedrijf van Brabant en maak kans op die felbegeerde titel en die heerlijke lunch. Dat kan via omroepbrabant.nl/werkvloer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!