Man die 500 euro jatte uit pinautomaat meldt zich bij de politie

7 april 2023 om 09:20 • Aangepast 18 april 2023 om 02:04
nl
De man die in Beek en Donk 500 euro had gestolen die een andere man had gepind, heeft zich gemeld bij de politie. Donderdag werd een foto van de man verspreid door de politie om hem te dwingen zich te melden.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De pindief meldde zich op het politiebureau in Helmond. Hij had het hele bedrag bij zich en dat zal worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Het is niet bekend wat de verklaring van de man is.

500 euro
Op 10 februari pinde een man 500 euro op de Koppelstraat in Beek en Donk. Toen het geld niet uit de automaat kwam, ging hij weg en belde hij de bank.

Waar hij echter niet op rekende, was dat het geld na 17 seconden alsnog uit het apparaat kwam. Op camerabeelden is te zien dat een man direct daarna doet alsof hij zijn pinpas gebruikt en vervolgens de 500 euro uit de geldautomaat pakt.

Onherkenbaar
Eerst was de dief nog onherkenbaar op de site van de politie, maar dat werd veranderd omdat hij niet binnen twee weken iets van zich had laten horen. Het is gebruikelijk dat een verdachte, zodra hij gepakt is, weer onherkenbaar wordt gemaakt.

LEES OOK: Gevonden geld moet je niet in je portemonnee stoppen, want dat is strafbaar

Bij deze pinautomaat werd het geld gestolen. Foto: Rob van Kaathoven
Bij deze pinautomaat werd het geld gestolen. Foto: Rob van Kaathoven
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!