Liveblog

112-nieuws: meisje valt van steigerend paard • dode gevonden in flat

8 april 2023 om 15:46 • Aangepast 18 april 2023 om 02:03
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

19.00

Bezoekers Paaspop gepakt met verdovende middelen

Wachten op privacy instellingen...
17.40

Dode gevonden in flat

In een flat aan het Stationsplein in Eindhoven is iets voor half vijf een dode gevonden. De oorzaak van het overlijden is nog niet bekend. Het lichaam lag in een openbaar deel van de flat, maar de exacte locatie kan de politie nog niet zeggen. Voor de flat staan een aantal politiewagens. Er is een forensisch team van de politie aanwezig. Agenten doen onderzoek in de omgeving, ook op het dak is naar sporen gezocht.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
16.00

Meisje valt van paard dat schrikt van trein

Op de Spoorstraat in Dorst is zaterdagmiddag een meisje van haar paard gevallen. Het dier steigerde toen een trein voorbijkwam en een motorrijder nog even snel het spoor overstak. Paard en ruiter moesten stoppen voor een gesloten spoorwegovergang. Toen de trein kwam schrok het paarden viel het meisje eraf. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Uiteindelijk is het meisje met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De straat was enige tijd afgesloten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
15.40

A2 weer open

De A2 bij Nederweert is weer vrijgegeven nadat er iets na drie uur een ongeluk was gebeurd in de rijrichting van Eindhoven naar Maastricht.

Wachten op privacy instellingen...
15.35

Fietser raakt onwel en valt van fiets

Een fietser is vanmiddag onwel geraakt en vervolgens gevallen op het Maaswaalpad in Katwijk. Andere fietsers zijn de fietser te hulp geschoten en hebben een ambulance gebeld. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: SK Media / SQ Vision
Foto: SK Media / SQ Vision
15.11

Ongeluk op A2, rechterrijstrook dicht

Op de A2 van Eindhoven naar Maastricht is tussen afrit Budel en Nederweert een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook ging kort na drie uur tijdelijk dicht. Het verkeer liep een kwartier vertraging op.

13.30

Auto tegen boom in Sint-Agatha

Een auto is op de Heerstraat in Sint Agatha tegen een boom gereden. In de auto zaten twee ouderen. De bijrijdster werd door een ambulanceteam gecontroleerd is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Een hond die op de achterbank zat, is door de politie opgevangen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
12.24

Spoedreparatie op A50

De rechterrijstrook van de A50 van Eindhoven richting Oss was tot kwart over een 's middags afgesloten bij Veghel-Noord vanwege een spoedreparatie. De afsluiting leidde rond twaalf uur 's middags tot een drie kilometer lange file vanaf Eerde. De vertraging was beperkt, zo'n vijf minuten.

11.56

Slachtoffer Maren-Kessel is Ossenaar

De automobilist die vanochtend om het leven kwam nadat hij met zijn auto op een boom botste langs de Hustenweg in Maren-Kessel is een 34-jarige Ossenaar. Dat maakte de politie zojuist bekend.

Vanwege het dodelijke ongeluk in Maren-Kessel werden diverse hulpdiensten opgeroepen (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Vanwege het dodelijke ongeluk in Maren-Kessel werden diverse hulpdiensten opgeroepen (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
11.43

Aanhoudingen op Paaspop

Een 32-jarige man uit Den Helder is gisteren aangehouden op Paaspop in Schijndel nadat hij backstage een beveiliger sloeg. Die had de man aangesproken op wangedrag. Een 25-jarige man uit Midden-Drenthe werd gearresteerd na het slaan van een verkeersregelaar en een 26-jarige man uit Oirschot werd van het terrein gezet omdat hij een tray cola stal. Daarnaast werden twee taxichauffeurs bekeurd omdat zij zich niet hielden aan de rij- en rusttijden.

LEES OOK: Paaspop: modderige schoenen en knallende headlines op eerste avond

11.19

Dieven aangehouden

Twee mannen uit Ter Apel (34 en 35 jaar oud) zijn vrijdagmiddag aangehouden nadat mensen zagen hoe zij dure tandpasta en scheermesjes stalen bij een horecagroothandel aan de Konijnenberg in Breda. De mannen gingen er in een auto vandoor over de A27 richting Oosterhout. Medewerkers van het bedrijf gingen achter de verdachten aan. Intussen belden ze de politie. Die kon de mannen aanhouden, omdat hun auto in een file terechtkwam. De auto is in beslag genomen.

11.12

Onverzekerde bromfietsen

Twee bromfietsen zijn gisteren door de politie in Helmond buiten gebruik gesteld omdat de eigenaar nog ruim 3300 euro aan boetes had openstaan. Deze boetes waren uitgedeeld vanwege het niet verzekeren van de bromfietsen. "De bromfietsen waren overigens nog steeds niet verzekerd", laat de politie van basisteam Peelland vandaag weten. De eigenaar heeft nu 28 dagen de tijd om de openstaande boetes te betalen. Anders worden de bromfietsen afhankelijk van de waarde verkocht of vernietigd.

Wachten op privacy instellingen...
11.00

Slachtoffer N286 is Zeeuw (20)

De motorrijder die afgelopen nacht zwaargewond raakte op de N286 bij de Thoolse Brug is een 20-jarige man uit Tholen. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Volgens de politie zou het slachtoffer onderuit zijn gegaan en vervolgens aangereden zijn door een automobilist. Vanwege het ernstige ongeluk was de weg tussen Halsteren en Tholen van halfdrie 's nachts tot negen uur 's ochtends dicht.

LEES OOK: Ernstig ongeluk met motorrijder: N286 uren dicht tussen Halsteren en Tholen

Wachten op privacy instellingen...
10.50

Automobilist met wapen vastgezet

Een drugsdealer is afgelopen nacht in Waalwijk aangehouden en vastgezet. Agenten gingen achter de bestuurder aan, omdat de auto waarin hij reed geleend was en niet was teruggegeven. De automobilist ging ervandoor, maar kon wat later alsnog worden aangehouden. Het viel de agenten op dat hij moeilijk liep. Hij bleek de autosleutel tussen zijn billen te hebben verstopt. De automobilist was onder invloed van drugs, had ook drugs bij zich en een bijl.

LEES OOK: Drugsdealer met autosleutel in bilspleet valt door de mand door raar loopje

10.49

Scooterrijder achtervolgd

Een scooterrijder is afgelopen nacht achtervolgd door de politie in Oosterhout. De bestuurder reed zonder verlichting en ging ervandoor toen agenten een stopteken gaven. Het lukte de agenten de scooterrijder op een modderig grasveld tot stoppen te dwingen. Hij kreeg een aantal bekeuringen en wordt doorverwezen naar Bureau Halt.

10.36

Dode bij ongeluk Maren-Kessel

Op de Hustenweg in Maren-Kessel is rond halftien zaterdagochtend een automobilist om het leven gekomen. De bestuurder zou met de auto op een boom langs de weg zijn gebotst en kwam vervolgens met de auto in een sloot terecht. Bij het ongeluk was volgens de politie geen ander verkeer betrokken.

LEES OOK: Automobilist overleden na botsing op boom

Het ging zaterdagochtend mis op de Hustenweg in Maren-Kessel (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Het ging zaterdagochtend mis op de Hustenweg in Maren-Kessel (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
09.57

Automobilist blijft fout ingaan

Een 26-jarige automobilist uit Dordrecht is afgelopen nacht aangehouden nadat hij op de Esdoornstraat in Bergen op Zoom voor de zevende keer werd betrapt op autorijden terwijl zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie nam zijn huurauto in beslag. De man is na verhoor met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.

09.36

N286 vrijgegeven

De N286 tussen Halsteren en Tholen is sinds negen uur vanochtend vrijgegeven. Daar gebeurde rond halfdrie 's nachts een ernstig ongeluk waarbij een motorrijder zwaargewond raakte. Vervolgens werd de weg in beide richtingen afgesloten.

LEES OOK: Ernstig ongeluk: N286 urenlang dicht tussen Halsteren en Tholen

08.51

Boshut in vlammen op

Een boshut aan de Oisterwijksebaan in Heukelom is vanochtend in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond acht uur ontdekt. De brandweer kon de boshut niet meer redden. Of er iemand in de hut aanwezig was toen de brand uitbrak en of er iemand 's nachts heeft geslapen, wordt onderzocht.

Van de boshut in Heukelom bleef weinig over (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
Van de boshut in Heukelom bleef weinig over (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
06.27

Crash auto in Roosendaal

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto gecrasht op de Bergrand in Roosendaal. De bestuurder zou rond vijf uur in een S-bocht de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt. Vervolgens botste hij met de auto op een hek. Daarna kwam de auto op de zijkant tot stilstand. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Het ging rond vijf uur 's nachts mis op de Bergrand in Roosendaal (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Het ging rond vijf uur 's nachts mis op de Bergrand in Roosendaal (foto: Christian Traets/SQ Vision).
06.09

Auto in brand op A50

Op de A50 van Eindhoven richting Oss vatte vanochtend vroeg een auto vlam. Dit gebeurde vlakbij Veghel-Noord. Rond halfacht 's ochtends waren de problemen op de weg hier verleden tijd.

05.02

Ernstig ongeluk N286

Vanwege een ernstig ongeluk bij de Thoolse Brug is de N286 afgesloten tussen Halsteren en Tholen. Het team Verkeersongevallenanalyse is opgeroepen om onderzoek te doen, meldt een weginspecteur van de provincie Noord-Brabant.

LEES OOK: Ernstig ongeluk: N286 dicht tussen Halsteren en Tholen

Wachten op privacy instellingen...
01.59

Aanrijding op spoor

Na een aanrijding reden er aan het begin van de nacht een tijd lang minder treinen van Den Bosch naar Boxtel. Treinreizigers moesten op dit traject rekening houden met vertraging. Deze ochtend rijdt het treinverkeer op dit traject weer volgens het boekje.

23.38

Fikse drugsvondst in Raamsdonksveer

In een appartement aan de straat Baksweer in Raamsdonksveer is gisteravond ruim negentig kilo amfetamine ontdekt. De politie hield daar drie verdachten aan. Zij probeerden nog te vluchten via het dak, maar dat mislukte. De burgemeester heeft besloten het huis vanwege de drugsvondst drie maanden te sluiten.

LEES OOK: Negentig kilo amfetamine gevonden in huis, trio gaat er via het dak vandoor

Tijdens de politieactie in Raamsdonksveer werden diverse spullen in beslag genomen foto: Marcel van Dorst/SQ Vision).
Tijdens de politieactie in Raamsdonksveer werden diverse spullen in beslag genomen foto: Marcel van Dorst/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!