TOP Oss verliest van de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie

10 april 2023 om 22:44 • Aangepast 18 april 2023 om 02:02
Je zou het een kelderkraker mogen noemen, de wedstrijd die TOP Oss en Jong FC Utrecht maandagavond tegen elkaar speelden in de Domstad. De thuisclub Jong Fc Utrecht, die de rij sluit in de Keuken Kampioen Divisie, won met 4-2 van de nummer 17 van de ranglijst.
Profielfoto van Hans Janssen

Het begon zo mooi voor TOP Oss. Na 8 minuten opende Justin Mathieu de score: 0-1. Maar 8 minuten later waren de rollen omgedraaid en leidde Jong FC Urecht met 2-1. In beide treffers had Milan Hilderink van TOP een groot aandeel. Eerst veroorzaakte hij een strafschop die door Mees Rijks werd benut en daarna maakte hij een eigen doelpunt.

Tobias Augustinus-Jensen bepaalde de ruststand op 3-1. Vervolgens gebeurde er niet veel, tot de extra tijd. In de eerste minuut hiervan halveerde invaller Jearl Margaritha de achterstand waarna Jesse van de Haar nog voor het slotsignaal het duel in Utrechts voordeel besliste: 4-2. De thuisclub had vier wedstrijden op rij niet gescoord.

Een gele kaart was er voor Mathieu en de Utrechters Ivar Jenner en Ruben Kluivert. Ruim driehonderd mensen waren er getuige van.