Aron (33) botst tegen trailer en overlijdt: vrachtwagenchauffeur opgepakt

17 april om 18:47 • Aangepast 26 april om 02:01
nl
Een 38-jarige man uit Polen is opgepakt, omdat hij zijn vrachtwagentrailer onverlicht op de Vlagheide in Schijndel had geparkeerd. De 33-jarige Aron van Kasteren uit Schijndel botste daar zondagavond met zijn auto tegenaan en overleed.
Profielfoto van Joris van Duin
Geschreven door
Joris van Duin

De Poolse chauffeur wordt verdacht van dood door schuld, omdat de trailer geen parkeerverlichting had, zegt een politiewoordvoerder. Dat is wettelijk verplicht. De politie heeft hem maandagmiddag verhoord.

Trailer afgevoerd
Specialisten van de politie hebben sporenonderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. De trailer is afgevoerd. Ook doet de politie nog onderzoek naar hoe het ongeluk kon gebeuren.

Onwerkelijk
De bestelbus waarin Aron van Kasteren zat, botste met de linkerkant tegen de trailer. De massaal opgeroepen hulpdiensten konden niets meer voor hem betekenen. Het nieuws is bij zijn voetbalclub RKSV Schijndel hard aangekomen.

“Het was een echte clubjongen”, zegt bestuurslid Frank Kreemer. "Dit is heel onwerkelijk." Alle thuiswedstrijden van de voetbalvereniging, zowel van de jeugd als de senioren, gaan tot en met komende zondag niet door. De kantine van het sportpark is tot en met 24 april. gesloten.

LEES OOK:

Clubjongen Aron (33) omgekomen bij ongeluk: 'Dit is heel onwerkelijk'

Man (33) dood na botsing op geparkeerde trailer

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!