Liveblog

112-nieuws: motorrijder zwaargewond • man uit Etten-Leur komt om in Limburg

20 april 2023 om 12:43 • Aangepast 4 mei 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.29

A2 is weer vrij

Na het grote ongeval op de A2 bij Eindhoven is de weg weer vrij.

LEES OOK: A2 is weer open na groot ongeluk bij Eindhoven

21.05 – Motorrijder zwaargewond
Een man is zojuist zwaargewond geraakt toen hij op de Santheuvel in Mierlo uit de bocht vloog en tegen een boom reed. Er landde een traumahelikopter, waarmee de man uiteindelijk naar het Radboud UMC in Nijmegen is gevlogen. De weg werd afgesloten voor verkeer.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.38

Man uit Etten-Leur omgekomen na ongeval

Door een verkeersongeval in Afferden (Limburg) is vanmiddag een 39-jarige man uit Etten-Leur om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor vijf aan de Heukelom in het buitengebied van het dorp, aldus de politie.

17.48

Ongeluk in Roosendaal

De inzet van een traumahelikopter bleek vergeefs. Bij het ongeval waren geen andere verkeersdeelnemers betrokken. De politie zoekt uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.In Roosendaal zijn zojuist twee auto's gebotst op de kruising van de Zundertseweg met 't Zand. Er raakte niemand gewond. Vanwege het ongeluk was een rijstrook afgesloten voor het verkeer.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
17.22

Groot ongeval op de A2 bij Eindhoven

De snelweg A2 vanuit Weert richting Eindhoven is aan het begin van de avondspits gesloten na een ongeluk bij knooppunt Batadorp. Rond kwart voor vier botsten drie vrachtwagens en twee auto's op elkaar. Veel verkeer rond Eindhoven staat vast.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
12.45

Auto's beschadigd door botsing in Lithoijen

Twee auto's zijn vanmiddag in Lithoijen tegen elkaar gebotst op de John F. Kennedylaan. Een vrouw is nagekeken in een ambulance. De schade aan beide auto's is groot. De weg in de richting van Oss is tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
11.49

Betonmixer brandt uit in Breda

Een betonmixer is vanochtend uitgebrand op de Ulvenhoutsebaan in Breda. Niemand raakte daarbij gewond. Het kolossale voertuig wordt weggetakeld door een berger. Hoe het vuur ontstond, is niet bekend.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
11.05

Brandje bij Agrifirm in Veghel

Bij Agrifirm Feed in Veghel is vanochtend brand uitgebroken. Dit gebeurde nadat een transportband te warm werd. Werknemers wisten het vuur zelf te doven. De brandweer is wel aanwezig om het graan te controleren op eventuele hotspots.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
10.57

Automobilist (32) raakt rijbewijs kwijt

Een automobilist heeft zijn rijbewijs moeten inleveren bij de politie, omdat hij veel te hard reed. Een motoragent reed gistermiddag op de A59 bij Vinkel, toen de bestuurder van de auto hem inhaalde. Dat deed hij niet op de snelweg, maar op een parallelweg waar je 60 kilometer per uur mag rijden. De man reed na correctie 59 kilometer per uur te hard. De politie wist hem te achterhalen, waarna zijn rijbewijs werd afgepakt.

10.49

ANWB verwacht extra drukke avondspits door start meivakantie

De ANWB verwacht vandaag een extra drukke avondspits, omdat voor veel mensen dan de meivakantie van start gaat. Werkenden hebben of nemen vaak de vrijdag vrij en sommige scholen lassen een studiedag in. De avondspits op donderdag is normaal gesproken de drukste van de week. Daar komt nu dus ook vakantieverkeer bij. Mensen trekken eropuit, daarom moeten automobilisten rekening houden met files richting Nederlandse recreatiegebieden en het buitenland.

De meeste vertraging ontstaat donderdagmiddag op de wegen van Utrecht richting het zuiden. In onze provincie en in het midden van het land worden ook files verwacht.

10.40

Touringcar met pech op A58

Wachten op privacy instellingen...
08.15

Ongeluk op A2 tussen Den Bosch en Eindhoven

Wachten op privacy instellingen...
04.46

Brand in restaurant Eindhoven

In een restaurant aan de Stratumsedijk in Eindhoven woedde rond vier uur afgelopen nacht brand. Twee appartementen boven het café werden daarop ontruimd. Om kwart voor vijf had de brandweer het vuur onder controle en om vijf uur konden de bewoners weer terug naar huis. Hoe het vuur kon uitbreken, wordt onderzocht. Voor zover bekend zou niemand gewond zijn geraakt.

03.33

Loods Landhorst in vlammen op

Een loods aan de Boompjesweg in Landhorst is afgelopen nacht in vlammen opgegaan. De vlammen sloegen aan alle kanten uit het gebouw. De brandweer deed er alles aan om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een stal naast de loods. Hoe het vuur kon uitbreken, wordt onderzocht.

De vlammenzee in Landhorst was enorm (foto: Kevin Kanters/SQ Vision).
De vlammenzee in Landhorst was enorm (foto: Kevin Kanters/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!