Liveblog

112-nieuws: auto crasht na achtervolging • gewonde nadat drie auto's botsen

27 april 2023 om 19:27 • Aangepast 10 mei 2023 om 02:03
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.18

Bestuurder met harddrugs aangehouden

Wachten op privacy instellingen...
19.21

Gewonde nadat drie auto's botsen

Op de Luikerweg (N69) in Valkenswaard zijn drie auto's op elkaar gebotst. Een persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto's zijn flink beschadigd en de weg ligt bezaaid met brokstukken en een lading vinylplaten die in een aanhanger lagen. De weg is afgesloten.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
19.15

Auto crasht na achtervolging

De politie zag aan het einde van de middag een automobilist die zich vreemd gedroeg op de Bredaseweg in Tilburg. De agenten wilden hem controleren, maar de bestuurder reed door. Toen de bestuurder met hoge snelheid een bocht wilde nemen, raakte hij van de weg. De bestuurder reed daarna over een wegafscheiding, verloor een wiel en ramde een auto die voor een stoplicht stond te wachten. Na zo'n 150 meter kwam het voertuig tot stilstand.

De bestuurder en de passagier sloegen toen op de vlucht, de politie wist een van hen aan te houden. Met speurhonden en warmtebeeldcamera's heeft de politie nog gezocht naar de andere inzittende, maar die werd niet gevonden. De politie onderzoekt nog wie hij is.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
16.56

Vijf voertuigen beschadigd na ongeluk

Op de Sint Janstraat in Hoeven zijn vijf voertuigen beschadigd geraakt bij een ongeluk. Een automobilist raakte van de weg en botste tegen een andere auto aan. Daarna kwam hij tot stilstand op een parkeerplaats. Daar ramde de auto drie geparkeerde wagens en een busje.

Een 85-jarige bestuurder raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
16.35

Twee mannen aangehouden na vechtpartij

Twee mannen zijn aangehouden, omdat ze op de Prinsenkade in Breda vochten met boa's. De stad was afgesloten voor publiek, omdat het te druk werd in het centrum. Sommige mensen waren het hier niet mee eens en begonnen boa's aan te vallen. Het is niet duidelijk of iemand gewond is geraakt.

LEES OOK: Man bijt boa in gezicht omdat centrum van Breda afgesloten is

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
15.03

Ongeluk op weg tussen Tilburg en Den Bosch

Wachten op privacy instellingen...
13.42

Vrouw mishandelt portier omdat ze niet mag plassen

De politie heeft een 21-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden omdat ze een portier mishandeld zou hebben. Dat gebeurde tijdens Koningsnacht bij een café aan de Heuvel. Het café ging sluiten en de vrouw wilde nog even naar de wc.

LEES OOK: Vrouw mishandelt portier tijdens Koningsnacht omdat ze niet mag plassen

12.55

Jongen (6) vermist en snel weer gevonden

Een 6-jarige jongen is sinds het begin van de middag vermist in Eindhoven. Het kind is het laatst gezien in de Alberdingk Thijmlaan. De jongen is 1,16 meter lang en heeft bruin haar. Hij droeg op het moment van zijn vermissing een zwarte trui met daarop in witte letters 'Nike' en blauwe schoenen. De jongen heeft een Aziatisch uiterlijk.

Ongeveer tien minuten na de Burgernetmelding was de jongen weer terecht.

12.44

Man in busje slingert door Tilburg

Agenten hebben gisteravond in Tilburg een 52-jarige man uit Etten-Leur aangehouden omdat ze vermoedden dat hij dronken achter het stuur van een busje zat. Een agent zag de man rond acht uur slingerend rijden door de Burgermeester Brokxlaan. Hij raakte een aantal keer een stoeprand, wisselde zwalkend van rijbaan en reed rakelings langs geparkeerde auto’s. Een andere bestuurder moest uitwijken om een ongeluk te voorkomen. De man kon vlak voordat hij de snelweg richting Breda zou oprijden worden aangehouden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en is vastgezet.

12.10

Zwaan veroorzaakt problemen op A73

Twee automobilisten hebben vanochtend het verkeer op de A73 tussen Vierlingsbeek en Venlo even stilgezet. Dit deden zij omdat een zwaan midden op de weg liep, tussen het drukke verkeer. Een van de automobilisten was Marek. Hij joeg het dier samen met een Duitse automobilist de berm in. In De Gelderlander laat Marek weten dat dit best moeilijk ging, omdat het 'een stoere, jonge vogel' was. Het dier blies er flink op los. Na minutenlang tegenstribbelen ging de zwaan toch de bosjes in.

Wachten op privacy instellingen...
11.59

Vermiste man teruggevonden

De man die vanochtend werd vermist in de gemeente Bernheze is vlak voor het middaguur teruggevonden. Dat meldt Burgernet.

10.53

Man vermist in gemeente Bernheze

Een 20-jarige man is sinds vanochtend vermist in de gemeente Bernheze. Hij werd het laatst gezien op de Bosschebaan in Loosbroek. De man is blank en 1,94 meter lang. Hij heeft blond haar en droeg op het moment van zijn vermissing een blauwe blouse, een blauwwit shirt en blauwwitte schoenen. Hij rijdt op een zwarte fiets met koperkleurige velgen.

09.58

Duo vast vanwege drugshandel

Twee mannen zijn gistermiddag aangehouden op de Balladeberg in Roosendaal op verdenking van drugshandel. De politie heeft ruim vijf kilo hennep in beslag genomen. In een huis aan de Balladeberg deden agenten hierna een huiszoeking. Hierbij zijn spullen in beslag genomen. Een van de aangehouden verdachten is de bewoner van het huis aan de Balladeberg. De twee mannen zijn vastgezet in een politiecellencomplex.

09.38

Diefstal uit auto's in Helmond

Iemand die vanochtend vroeg aan diverse autodeuren voelde in de Helmondse wijk Brandevoort is aangehouden. Een agent die een dagje vrij had, zag de verdachte rond zes uur bezig en gaf zijn signalement door. Op basis daarvan konden andere agenten de verdachte aanhouden op De Burcht in Helmond. De verdachte had een plastic tas vol vermoedelijk gestolen spullen bij zich. Na goed speurwerk is een eigenaar van de spullen achterhaald. Andere slachtoffers kunnen zich melden.

Wachten op privacy instellingen...
08.56

Automobiliste zonder rijbewijs

Een automobiliste heeft afgelopen nacht een bekeuring gekregen omdat zij autoreed terwijl ze niet over een rijbewijs beschikt. De vrouw viel agenten op door haar onzekere rijstijl.

De automobiliste viel op door haar onzekere rijstijl (foto: Instagram wijkagenten Waalwijk).
De automobiliste viel op door haar onzekere rijstijl (foto: Instagram wijkagenten Waalwijk).
08.54

Auto in beslag genomen

Een auto is afgelopen nacht in beslag genomen in Waalwijk. In die auto werd al een jaar rondgereden zonder dat deze officieel op iemands naam stond.

De 'spookauto' is in beslag genomen (foto: Instagram wijkagenten Waalwijk).
De 'spookauto' is in beslag genomen (foto: Instagram wijkagenten Waalwijk).
02.37

Fietser aangereden in Eindhoven

Een fietser (37) uit Nuenen is afgelopen nacht gewond geraakt op het fietspad vlakbij de Boschdijktunnel in Eindhoven. De fietser viel en werd vervolgens op het fietspad aangereden door een Eindhovense fietsster (26). Vanwege de ernst van de situatie landde een traumaheli op de parkeerplaats naast het Beursgebouw. De fietser is met spoed in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw die over de man heen reed, had teveel gedronken. Of het slachtoffer ook teveel had gedronken, is nog niet bekend.

Hoe het mis kon gaan bij de Boschdijktunnel in Eindhoven wordt onderzocht (foto: SQ Vision).
Hoe het mis kon gaan bij de Boschdijktunnel in Eindhoven wordt onderzocht (foto: SQ Vision).
21.35

Man in been gestoken, drietal aangehouden

Drie mannen zijn gisteravond aangehouden na een steekpartij in Bergen op Zoom. Een man, een 38-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd in zijn been gestoken en is naar een ziekenhuis gebracht. De steekpartij vond plaats in een huis in de Rooseveltlaan, waar meerdere mensen waren. Vanwege een taalbarrière en omdat niemand toegaf het slachtoffer te hebben verwond, werden alle aanwezigen opgepakt. In het politiebureau wordt de zaak verder onderzocht. Er is een mes in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!