Naakt tuinieren en Jachtseizoen overleven: Het leukste van Graat & De Laat

10 mei 2023 om 07:00 • Aangepast 20 mei 2023 om 02:03
nl
Een nieuwe week, een nieuwe pocast 'Het leukste van Graat & De Laat' met de hoogtepunten uit de radioshow. Omdat Christel op vakantie was, waren dit keer Jordy en Addie samen. Zij vielen met hun neus in de boter. Het was namelijk de dag van het naakt tuinieren.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Ieder jaar is het weer vaste prik op de kalender. De dag dat we in ons blootje de tuin mogen doen. Het vaak gaat samen met veel grappen. Dus wilde Jordy en Addie weten hoe serieus we deze dag moeten nemen. Daarom belden ze met Marlies van Rijssel van naturistencamping 'De Grens' in De Moer die precies kon uitleggen hoe en wat.

Overigens zijn nieuwe leden meer dan welkom, want de aanwas van jeugd loopt wat stroef. Verder werden Jordy en Addie ook van harte uitgenodigd om eens een dag als nudist te ervaren, maar zouden ze daarop ingaan?

Verder belden de twee met presentator Art Rooijackers uit Geldrop. Hij zit aan de andere kant van de wereld voor opnames van Expeditie Robinson, maar graag wilde vertellen over zijn avontuur in het programma Jachtseizoen. Daarvoor moest hij samen met Geraldine Kemper een aantal uren uit handen blijven van het team van StukTV. Wat was de beste tactiek om dit spel tot een goed einde te brengen? Art vertelt er alles over!

Luister naar alle hoogtepunten van deze week in de podcast Het leukste van Graat en de Laat. Natuurlijk zijn Jordy en Christel zaterdagmiddag gewoon weer te horen op de radio, vanaf twaalf uur!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!