Video

Gewonde bij woningoverval: 'Advocaat en zijn vrouw werden vastgebonden'

11 mei 2023 om 09:28 • Aangepast 20 mei 2023 om 02:03
nl
Een huis aan de Scheerestraat in Grave is donderdagochtend overvallen. Daarbij is een man gewond geraakt, zo meldt de politie. Volgens meerdere buurtbewoners zouden een advocaat en zijn partner urenlang in het huis vastgebonden zijn geweest. De overval begon rond 7 uur. De slachtoffers hebben zichzelf na bijna twee uur bevrijd.

Volgens de achterbuurman kwamen de man en vrouw 'onder het bloed naar buiten'. Een andere buurtbewoner meldt dat het duo op straat om hulp riep. Er zou een kluis zijn meegenomen door de twee daders. Zij zijn nog op de vlucht.

'Heel heftig'
Een familielid van het slachtoffer meldt aan Omroep Brabant dat de situatie in het huis ‘heel heftig’ was. Ook buurtbewoners zeggen dat het tweetal 'flink toegetakeld' was. De advocaat en de vrouw werden opgevangen bij buurtbewoners. De man is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De politie doet onderzoek in en rondom het huis. Ook het forensisch opsporingsteam is bij het huis. De politie roept getuigen op om zich te melden. Het is onduidelijk of er iets is buitgemaakt.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!