Video

Man in zijn been geschoten bij Jumbo, honderden meters verderop gevonden

14 mei 2023 om 19:08 • Aangepast 24 mei 2023 om 02:02
nl
Een man is zondagavond rond kwart voor zeven in zijn been geschoten op het Bart van Peltplein in Tilburg. Dit gebeurde op de parkeerplaats van het Jumbo-filiaal dat daar is gevestigd.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Het slachtoffer, een man van 21 uit Tilburg, werd in eerste instantie niet op het Bart van Peltplein gevonden, maar honderden meters verderop: op de kruising van de Ringbaan Noord en de Maasstraat. Hoe de man daar terecht gekomen is, is een raadsel. Het slachtoffer is daar in een ambulance gelegd en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.

Voor de schietpartij zijn zondagavond een man van 22 uit Berkel-Enschot en een vrouw van 20 uit Goes aangehouden. Dat maakte de politie maandagochtend bekend. De politie houdt er rekening mee dat de schietpartij iets te maken heeft met een ruzie over drugs.

Mes gevonden
De dader of daders gingen er vanaf de plek van de schietpartij, snel vandoor in een auto.

De parkeerplaats van de Jumbowinkel werd na de schietpartij afgezet. Op de parkeerplaats werd tijdens het onderzoek een mes gevonden.

Er waren zondagavond veel mensen boodschappen aan het doen in de supermarkt. De politie sprak daar dan ook veel klanten die mogelijk wat hadden gezien. Ook werden er camerabeelden bekeken.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!