Examenstress met biologieleraar Peter Selie in podcast Graat & De Laat

17 mei 2023 om 07:00 • Aangepast 25 mei 2023 om 02:03
nl
Een nieuwe week, een nieuwe pocast 'Het leukste van Graat & De Laat' met de hoogtepunten uit de radioshow. Opnieuw met Jordy en Addie, want Christel zit nog in het Italiaanse land. Deze keer over examenstress en de liefste moeder van Brabant.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Ze belden deze keer met docent Bart, die tijdens carnaval door het leven gaat als Peter Selie. Hij geeft biologie en vertelt alles over de examens die momenteel bezig zijn. Naast de nodige tips en trucs kon Bart precies vertellen hoe de spanning voelbaar is op alle scholen.

Verder ging het programma op zoek naar de liefste, grappigste en meest zorgzame moeder van Brabant. Uiteindelijk werd de nominatie van Marian uitgekozen. Zij wilde haar dochter Kylie uit Aalst in het zonnetje zetten. Want met twee kinderen, een verbouwing en een derde kindje op komst waren het hele drukke tijden. Uiteraard regelden Jordy en Addie een mooi moederdagpakket met wat lekkers, wat moois en wat geurigs.

Luister naar alle hoogtepunten van deze week in Het leukste van Graat en de Laat. Natuurlijk zijn Jordy en Christel zaterdagmiddag gewoon weer te horen op de radio, vanaf twaalf uur.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!