De nieuwe vlam van Peter Gillis: dit vinden jullie ervan

24 mei 2023 om 18:03 • Aangepast 2 juni 2023 om 02:00
nl
Massa is Kassa-fenomeen Peter Gillis (61) heeft een nieuwe vlam en dat mogen we allemaal weten. Nicolleke is een afgesloten hoofdstuk: de wereld mag nu kennismaken met Wendy van Hout (39) uit Eindhoven. En daar hebben veel mensen toch ook wel een mening over.

Op Facebook en Twitter stromen de reacties binnen van mensen die op hun eigen manier meeleven met de Brabantse beroemdheid. “De volgende golddigger. Als hij timmerman of putjesschepper was geweest had ze vast geen interesse gehad”, zegt Gust Marion Huijben. “Zijn geld heeft een nieuwe vriendin en daar kreeg ze Gillis bij cadeau", grapt Peter Stams.

Veel mensen denken dus dat Wendy uit is op Gillis’ zijn geld. Het toeval mag dat ze - een aantal tatoeages geleden - nog een golddigger speelde in een videoclip van zanger Gerard Palts. En dat vinden mensen op het internet toch wel heel ironisch.

Wachten op privacy instellingen...

Rikie Nuijten vindt het niet chique hoe Peter met zijn nieuwe relatie te koop loopt. “Ik was geen fan van Nicol, maar ik denk dat het ook niet hoort hoe ze er binnen de familie Gillis nu mee omgaan. Alsof het een vaatdoek is die weggepleurd wordt.” Margo verdedigt Gillis daarentegen. “Zij is zelf ook geen engeltje.”

"Niemand is perfect en niemand heeft het recht om te oordelen."

Maar niet iedereen haalt het stel door het slijk. Crien vindt dat mensen hun mening voor zich moeten houden en gunt de twee het beste. “Bah, de mensen die zo negatief praten over een ander. Niemand is perfect en niemand heeft het recht om te oordelen.” Daar is Monique van Engelen het mee eens. “Iedereen kan verder zappen op de tv en je hoeft hem niet te volgen op de socials! Laat ze gewoon in hun waarde en leef je eigen leven!”

Mocht je nog twijfelen waar het over gaat, dan vat Willem het even voor je samen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!