Graat en De Laat vieren hun 250ste uitzending in Italië en jij kan mee!

31 mei 2023 om 10:06 • Aangepast 9 juni 2023 om 02:03
nl
Daar is-ie weer, een nieuwe podcast 'Het leukste van Graat & De Laat' met alle mooie momenten uit de radioshow. Jordy en Christel hadden groot nieuws over de reis naar Italië en daar hoor je alles over in deze aflevering. En wie graag mee op de bus stapt, kan zich opgeven. Onderin dit bericht staat hoe je dat doet.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Eindelijk is het zover: de luisteraars kunnen zich opgeven om mee te gaan met de bus voor de 250ste uitzending van Graat en De Laat. Jordy en Christel willen iets bijzonders doen, dus mag een aantal gelukkigen in het weekend van 14 juli mee naar Italië voor een bijzondere reis. Graat en de Laat gaven het startschot om je in te schrijven en dat werd massaal gedaan.

Ook belden ze met buschauffeur Willem die samen met een collega meegaat en iedereen veilig uit en thuis zal brengen. Hij heeft er heel veel zin in en vertelde alles over de bus die klaarstaat om richting Italië te gaan. En we belden met Gianni, de campingeigenaar. Die is helemaal klaar voor de Brabantse invasie en nam Christel ook een klein beetje in de maling.

Luister naar alle hoogtepunten van deze week in 'Het leukste van Graat & De Laat'. Natuurlijk zijn Jordy en Christel zaterdagmiddag gewoon weer te horen op de radio, vanaf twaalf uur.

Wie graag meereist met de bus en zich wil opgeven, moet op deze link klikken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!