Joey Veerman en familie bedreigd na vertrek Van Nistelrooij: 'Schijtwereld'

28 mei om 17:58 • Aangepast 7 juni om 02:00
nl
Woedend stond PSV's middenvelder Joey Veerman voor de camera. Na een roerige week met het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij werd Veerman gezien als grootste aanstichter. Dat zou niet kloppen volgens de middenvelder, die zelfs bedreigd is. “Ik ben echt heel pissig.”
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

Joey Veerman werd in diverse media aangewezen als de persoon die aan de basis stond van het vertrek van Ruud van Nistelrooij. Hij zou ontevreden zijn over de trainer en via zijn zaakwaarnemer zou zijn onvrede gelekt zijn.

Dat klopt absoluut niet volgens de middenvelder die leegloopt voor de camera van de NOS. “Het was echt een kutweek. Ik vind het ongelooflijk dat je zonder enige weet van zaken namen gaat noemen. Ik krijg bedreigingen en mijn familie en zaakwaarnemer ook.”

"Het is belachelijk wat er geschreven is in de media."

De Volendammer haalt een voorbeeld aan van een foto van een echo van het kindje dat zijn vriendin gaat halen. “Dan plaatst ze een foto op Instagram en krijgen we daaronder de meest verschrikkelijke opmerkingen naar ons toe. Ik heb zelf de reacties uitgezet want je krijgt de meest gekke dingen binnen.”

Veerman is er dan ook echt helemaal klaar mee. “Het is echt een schijtwereld. Ik ben echt heel pissig. Het is belachelijk wat er geschreven is in de media. Wat sommige gasten willen aanrichten is niet te geloven.”

"Ik heb toen ook aangegeven dat wat in de media stond niet klopte."

De middenvelder stuurde twee dagen geleden een appje naar Van Nistelrooij om hem nog succes te wensen. “Ik heb toen ook aangegeven dat wat in de media stond niet klopte.” Of de oud-spits daar nog op gereageerd heeft, is onduidelijk.

Lees ook: PSV naar voorronden Champions League na 2-1 overwinning op AZ

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!