Video

Feestartiest Immer Hansi schiet danseres neer met confettikanon

30 mei 2023 om 13:07 • Aangepast 7 juni 2023 om 02:00
nl
Een van de danseressen van Immer Hansi uit Helmond is maandag op het podium van muziekfestival 7th Sunday weggeblazen door een confettibazooka. "Ik raakte per ongeluk de trekker en schoot een van mijn danseressen neer met kilo's confetti", zegt de feestartiest. "Ze werd letterlijk neergeschoten door de enorme lading confetti, gelukkig stond ze weer snel op en ging ze weer door met haar act."
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

De confettischietpartij is vastgelegd door toeschouwers en wordt veel gedeeld. De Helmondse artiest Immer Hansi heeft de bazooka naar eigen zeggen al 150 keer probleemloos gebruikt. "Ik doe er altijd expres een beetje onhandig mee, maar nu ging het dus echt onhandig mis. Ik heb ook niet altijd danseressen naast me staan."

Onhandig
De artiest zelf schrok zich ook rot van het effect van zijn onhandige schot. "Dat ding weegt 20 kilo. Zodra je er mee gaat zwaaien, bestaat het risico dat je de trekker raakt en die is blijkbaar erg gevoelig, weet ik nu. Ik vroeg hoe het ging en terwijl ze wat confetti uitspuugde, zei ze dat ze weer verder kon."

Na het optreden is het voorval natuurlijk nog besproken. "Ze had werkelijk overal confetti zitten", zegt Immer Hansi. "Gelukkig konden we er erg om lachen en viel de lichamelijke schade mee. Voortaan zal ik iets minder onhandig met mijn confettibazooka omgaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!