Liveblog

112-nieuws: N65 dicht door ongeluk • brand in greppel

5 juni 2023 om 19:25 • Aangepast 14 juni 2023 om 02:02
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

19.21

Ongeluk op A73 bij Boxmeer

Op de A73 is bij Boxmeer een ongeluk gebeurd tussen een auto en busje. De ambulance heeft een gewonde naar het ziekenhuis gebracht. De linkerrijstrook richting Nijmegen is dicht.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
19.06

Brand in greppel

Aan de Leemweg in Schijndel is vanmiddag brand uitgebroken in de greppel. De brandweer was aanwezig met een blusvoertuig en waterwagen en heeft het vuur geblust.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
17.14

Bekeuring voor 355 snelheidsduivels

De politie heeft 355 mensen een bekeuring gestuurd voor te hard rijden. Gisteren controleerden agenten op snelheid op de Geldropseweg naar Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...
17.05

Ongeluk N65 met meerdere vrachtwagens

Op de Rijksweg (N65) in Helvoirt is een ongeluk gebeurd met ten minste drie vrachtwagens. Dat gebeurde tussen Tilburg en Den Bosch. Twee chauffeurs zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is daarom dicht. Volgens de ANWB duurt dat waarschijnlijk tot acht uur vanavond. Omrijden kan via Eindhoven, over de A58 en de A2, maar daar staat zo'n vijftien kilometer file.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
16.21

Schuur brandt af

Een schuur die in de voortuin staat van een huis aan de Akeleilaan in Valkenswaard is in brand gevlogen. De bewoner zou het schuurtje aan het opknappen zijn en een oude verflaag aan de binnenkant van het schuurtje eraf hebben gebrand. Een paar minuten daarna stond de schuur in brand. De eigenaar heeft nog met een tuinslang geprobeerd om het vuur te blussen en buurtbewoners schoten te hulp. De brandweer kreeg de brand uiteindelijk onder controle. Tijdens het blussen ontplofte er nog een accu van een elektrische fiets, wat nog wat extra vlammen veroorzaakte. Niemand raakte gewond.

Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
15.55

Stroomstoring in Den Bosch

In het centrum van Den Bosch was vanmiddag een stroomstoring. Zo'n duizend adressen zaten sinds kwart over drie zonder stroom. Enexis meldt dat het ging om een 'spontane storing'. Rond vier uur is de storing verholpen.

14.53

Tractor belandt in de sloot

Een tractor is in Rijsbergen in de sloot langs de Antwerpseweg terecht gekomen. De bestuurder is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de chauffeur van de weg raakte, wordt nog onderzocht.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
14.25

Vaten gevonden in bosjes

Een voorbijganger heeft een aantal vaten gevonden in de bosjes naast een parkeerplaats aan de Eendrachtsweg in Raamsdonksveer. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek. Ook de brandweer is aanwezig om metingen te doen. Om hoeveel vaten het precies gaat en wat erin zit, is nog niet bekend gemaakt.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
14.20

Caravanbrand slaat over naar huis

Een caravan is in brand gevlogen en volledig weggesmolten op de oprit van een huis aan de Burchtstraat in Herpen. Het vuur sloeg over naar het huis en de naastgelegen garage, die ook veel schade hebben. Zo is op foto's te zien dat onder meer het dak van het huis flink beschadigd is en dat de gevels zwartgeblakerd zijn.

Op het moment van de brand waren de bewoners niet thuis. Volgens buurtbewoners zouden ze net terug zijn gekomen van vakantie. Ook zou onlangs een nieuwe keuken in het huis zijn geplaatst. De straat is op dit moment afgesloten. Er zijn een hoop brandweerlieden aanwezig, die het vuur inmiddels onder controle hebben.

LEES OOK: Brand in caravan en huis beschadigd: 'Dacht dat er nog iemand binnen was'

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
14.10

Fietser geschept in Raamsdonksveer

Een fietser is gewond geraakt, toen hij tijdens het oversteken van de Essenboom in Raamsdonksveer werd geschept door een auto. De fietser, die bij de botsing tegen de voorruit klapte, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders zou de bestuurder van de auto de fietser mogelijk over het hoofd hebben gezien door het hoge gras in de middenberm.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
13.34

Gestolen spullen terug dankzij tracker

Een 47-jarige man is gisteren opgepakt na een inbraak in een huis in Bosschenhoofd. 's Ochtends vroeg meldde de bewoner dat er bij hem was ingebroken. Agenten deden onderzoek en konden via een zogenoemde AirTag achterhalen waar de gestolen goederen waren. Een AirTag is een soort gps-tracker. De spullen werden in Zaltbommel in de auto van de verdachte gevonden. De politie onderzoekt of de man ook de inbraak heeft gepleegd.

12.09

Flinke file op A73

Op de A73 bij Boxmeer staat richting het zuiden een file van bijna tien kilometer. Deze wordt veroorzaakt door een spoedreparatie van de vangrail. Dit levert een half uur vertraging op. In tegenovergestelde richting is dat 20 minuten. De reparatie is rond 15:00 uur klaar.

Wachten op privacy instellingen...
11.36

Auto knalt na botsing op gevel van huis

Op de Burgemeester Vogelslaan in Oisterwijk zijn rond kwart voor elf twee auto's op elkaar gebotst. Een daarvan reed na de klap nog meters door. De auto schoof dwars door een heg, ramde een boom en eindigde uiteindelijk tegen de gevel van een huis. Door de klap is de gevel van het huis flink beschadigd. Ook is een raam gebarsten.

Onderweg raakte de auto ook nog een zwembad dat in de achtertuin van het huis stond. Dat raakte lek, waarna de tuin volledig blank stond. De bestuurster is naar het ziekenhuis gebracht.

11.16

Racende motorrijder is rijbewijs kwijt

Wachten op privacy instellingen...
08.24

Rijstrook A67 weer open

Na een ongeluk op de A67 van Antwerpen naar Eindhoven, was tussen Hapert en knooppunt De Hogt de linkerrijstrook dicht. Verkeer moest op het hoogtepunt rekening houden met zeker een half uur vertraging.

02.45

Automobilist rijdt Actionwinkel binnen

Een beschonken automobilist is afgelopen nacht de Actionwinkel aan de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven binnengereden. De bestuurder van de auto was gewond. Hij bloedde volgens een 112-correspondent flink.

LEES OOK: Ravage nadat automobilist winkel binnenrijdt, bestuurder onder invloed

De bestuurder van de gecrashte auto zou onder invloed zijn geweest (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De bestuurder van de gecrashte auto zou onder invloed zijn geweest (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
20.35

Brand in bosgebied net buiten Tilburg

In een bosgebied aan de Zonderlokstraat, net buiten het centrum van Tilburg, woedde gisteravond brand. In eerste instantie schaalde de brandweer flink op en stuurde zeven brandweerwagens naar de brandhaard. De brand was binnen een uur onder controle. De Tilburgse brandweer moest eerder gisteren ook al in actie komen voor een brand in hetzelfde bos.

Brand in een bos in Tilburg (foto: Jack Brekelmans / SQ Vision).
Brand in een bos in Tilburg (foto: Jack Brekelmans / SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!