Iedereen wil met Graat en De Laat naar Italië, beluister de podcast

7 juni 2023 om 07:00 • Aangepast 16 juni 2023 om 02:00
nl
Jordy en Christel maken iedere week twee uur lang plezier met de luisteraars en de hoogtepunten zijn iedere woensdag terug te luisteren in hun podcast. Deze keer werden ze overrompeld door het enthousiasme voor hun Italiëreis en wilden ze alles weten over het NK schapendrijven. Ook namen ze afscheid van hun collega Richard van den Beld.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Graat en De Laat waren helemaal overrompeld. Honderden luisteraars hebben zich opgegeven om mee te gaan naar Italië voor de 250ste uitzending. Het betekent dat ze moeten gaan loten en de komende weken zal snel duidelijk worden wie er mee kunnen.

Verder belden Jordy en Christel met de organisatie van het NK schapendrijven in Zeeland. Het werd al snel duidelijk dat je die titel niet zomaar krijgt. Verder was er in de uitzending nog een bijzondere vraag aan Christel en er werd afscheid genomen van collega Richard. Die gaf eerlijk toe dat het in het begin nogal wennen was om na Graat en De Laat een uitzending te presenteren.

Luister naar alle hoogtepunten van deze week in Het leukste van Graat en de Laat. Natuurlijk zijn Jordy en Christel zaterdagmiddag gewoon weer te horen op de radio, vanaf twaalf uur.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!