Al 40.000 euro voor Nikie die haar kinderen verloor bij familiedrama

11 juni 2023 om 11:43 • Aangepast 20 juni 2023 om 02:04
nl
De inzamelingsactie voor Nikie uit Hapert heeft al ruim 40.000 euro opgeleverd. Vrienden van Nikie begonnen twee dagen geleden een crowdfunding voor haar zodat ze zonder financiële druk 'haar ondraaglijke verlies kan dragen'. De man van Nikie reed op 23 mei met zijn auto in het water. Achterin zaten hun twee zoontjes van 4 en 7 jaar. Niemand overleefde dit.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Op de website waarop gedoneerd kan worden schrijven de vrienden van Nikie: 'Juist op het moment dat Nikie koos voor een gelukkiger leven voor haar en Dani en Levi, besliste hun vader anders. Dit is onbegrijpelijk en onmenselijk.'

Scheiding
Nikie en haar man René waren zes jaar geleden verhuisd naar Lommel-Kolonie, net over de grens, omdat ze daar een huis konden kopen. Inmiddels hadden ze twee zoontjes, Dani (7) en Levi (4). Op het moment van het familiedrama lagen zij in scheiding.

Een woordvoerder van de vrienden van Nikie zegt dat de financiële steun hartverwarmend is. Verder wil ze er niet veel woorden aan vuil maken. "Het gaat om Nikie niet om ons."

'Eigen tempo'
Op de website is verder te lezen: ‘Iedere donatie helpt Nikie om een weg te vinden hiermee te leven, op haar eigen tempo, zonder financiële druk, aangezien zij een hardwerkende zelfstandig kapster is.’

LEES OOK: Vrienden zamelen geld in voor Nikie die zoontjes verloor bij gezinsdrama

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!