Ruud Brood is de nieuwe trainer van TOP Oss

22 juni 2023 om 13:29 • Aangepast 4 juli 2023 om 02:03
nl
Ruud Brood is de nieuwe trainer van TOP Oss. Hij tekent een contract voor een jaar bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

De 60-jarige Brood begint volgende week aan zijn klus in Oss. Zijn belangrijkste taak wordt om TOP Oss naar een hoger niveau te tillen. De club eindigde het afgelopen seizoen op de 17e plek in de Keuken Kampioen Divisie.

“Ik heb er enorm veel zin in om ons team voetballend naar een plek te krijgen waarin dat duidelijker te zien is. Er zit potentieel in deze club. Aan mij de taak om daar het maximale uit te halen”, zegt Brood in een persverklaring.

Veel ervaring
Met Brood haalt TOP Oss een trainer met ervaring in huis. Hij werkte in het verleden als hoofdtrainer bij NAC, Helmond Sport, Heracles Almelo, Roda JC en ADO Den Haag. Bij PSV was hij drie seizoenen assistent-trainer.

Directeur Linton Posthumus is in zijn nopjes met de aanstelling van Brood. “Hij is een trainer die de competitie goed kent en veel ervaring mee brengt. Dit betekent dat hij alle kennis in huis heeft om bij TOP Oss te gaan bouwen aan een stevig fundament voor de komende jaren.”

Brood is de opvolger van Klaas Wels.

LEES OOK: Trainer Klaas Wels vertrekt na tegenvallende resultaten bij TOP Oss

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!