Ex van Peter Gillis wordt toch uit Massa is Kassa geschrapt

5 juli 2023 om 19:09 • Aangepast 14 juli 2023 om 02:00
nl
Nicol Kremers zal niet meer te zien zijn in de rest van het lopende seizoen van Massa is Kassa. Wel blijft ze te zien in de eerdere reeksen van de realityshow rondom haar ex-vriend Peter Gillis. Kremers eiste onlangs dat ze uit alle afleveringen gehaald zou worden. Ze is nu met Talpa en producent Concept Street tot een compromis gekomen.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door

Dat meldt het AD. Kremers heeft na het beëindigen van de relatie met Gillis in februari aangifte gedaan van een tiental gevallen van mishandeling en bedreiging. Eind augustus dient de eerste zaak tegen de realityster en vakantieparkeigenaar voor de rechtbank in Den Bosch.

Gillis heeft inmiddels een nieuwe vriendin, die ook in de realityserie te zien is. Maar nog regelmatig komt Nicol voorbij in de serie en ook online zijn afleveringen met haar nog te zien. Volgens haar advocaten zou er negatief over haar gepraat worden.

Talpa liet na de eis van Kremers al weten dat ze serieus naar de zaak zouden kijken. Nu lijkt er dus een middenweg te zijn gevonden. Zo speelt de ex van Gillis geen rol meer in de toekomstige uitzendingen, maar zijn ook de eerdere afleveringen van dit seizoen aangepast. Wat betreft de voorgaande seizoenen krijgt Kremers volgens het AD niet haar zin. Daarin blijft ze 'gewoon' te zien.

LEES OOK: Ex van Peter Gillis wil alle afleveringen van Massa is Kassa offline halen

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.