Ex van Peter Gillis wil alle afleveringen van Massa is Kassa offline halen

26 juni 2023 om 13:28 • Aangepast 4 juli 2023 om 02:03
nl
Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, eist dat alle afleveringen van Massa is Kassa, waarin zij te zien is, niet meer terug te kijken zijn. Kremers heeft na het beëindigen van de relatie met Gillis aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging en wil niet meer aan de tijd met Gilis worden herinnerd.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De advocaten van Nicol hebben Talpa en producent Concept Street een brief gestuurd waarin deze eisen worden neergelegd. Dat schrijft het AD.

Kremers heeft na het beëindigen van de relatie met Gillis in februari aangifte gedaan van een tiental gevallen van mishandeling en bedreiging. Eind augustus dient de eerste zaak tegen de realityster en vakantieparkeigenaar voor de rechtbank in Den Bosch.

Gillis heeft inmiddels een nieuwe vriendin, die ook in de realityserie is te zien. Maar nog regelmatig komt Nicol voorbij in de serie en ook online zijn afleveringen met haar nog te zien.

Golddigger
In de brief schrijven de advocaten dat er negatief over haar wordt gepraat in de serie. Zo wordt ze een ‘golddigger’ genoemd en wordt zij neergezet als een probleem dat is opgelost.

Talpa gaat 'serieus kijken' naar eis ex-vriendin Peter Gillis

"Wij hebben kennisgenomen van de sommatie aan producent Concept Street en we zullen hier samen met hen serieus naar kijken. Daar willen we het voor nu graag bij laten", laat een woordvoerder van Talpa.

Mogelijke rechtszaak
Mochten Talpa en de producent haar eisen niet inwilligen, dan stapt Kremers naar de rechter om via die weg een verbod op uitzending te eisen. Ook wil ze dan werk maken van een schadevergoeding.

LEES OOK:

De nieuwe vlam van Peter Gillis: dit vinden jullie ervan

Peter Gillis trok oorbel uit oor van Nicol en beet in haar neus, zegt OM

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!