Liveblog

112-nieuws: wegdek komt omhoog op N270 • auto slaat over de kop op A50

6 juli 2023 om 19:55 • Aangepast 18 juli 2023 om 02:03
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.44

Bestuurder onder invloed van drugs

De wijkagent van Vught heeft iemand betrapt op rijden zonder rijbewijs. De bestuurder bleek drugs te hebben gebruikt.

Wachten op privacy instellingen...
19.45

Wegdek komt omhoog op N270, weg afgesloten

De N270 van Helmond naar Deurne is in beide richtingen afgesloten, omdat een stuk van het wegdek omhoog is gekomen. Volgens een weginspecteur komt dat mogelijk door het weer en verkeer. De weg is waarschijnlijk tot twaalf uur vannacht dicht.

Foto: SQ Vision/ Harrie Grijseels.
Foto: SQ Vision/ Harrie Grijseels.
18.46

Ongeluk op A50

Op de A50 van Eindhoven naar Arnhem is bij Ravenstein een ongeluk gebeurd. Een auto is daar over de kop geslagen. De linkerrijstrook is daarom dicht. Verkeer krijgt te maken met ruim een uur vertraging.

Foto: Rijkswaterstaat verkeersinformatie.
Foto: Rijkswaterstaat verkeersinformatie.
17.55

Twee auto's botsen

Op de kruising van de Westerhagelaan met de Elleboog in Breda zijn twee auto's op elkaar gebotst. De politie was aanwezig en heeft gesproken met de bestuurders.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
17.13

Twee auto's botsen en beschadigen geparkeerde auto's

Op de Eikendreef in Helmond zijn twee auto's tegen elkaar gebotst. Een van de auto's reed daardoor een verkeersbord omver en botste op een geparkeerde auto. Die klap veroorzaakte een kettingreactie, waardoor in totaal drie geparkeerde auto's beschadigd raakten. De twee bestuurders die betrokken waren bij het ongeluk, zijn in de ambulance onderzocht. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
16.28

Vrachtwagen met pech

Op de A67 naar Eindhoven staat bij Hapert een vrachtwagen met een klapband.

Wachten op privacy instellingen...
15.55

Politie vindt gestolen spullen

De politie is op zoek naar de eigenaar van gestolen spullen. Het gaat om een mini bike en twee fietsen.

Wachten op privacy instellingen...
15.20

Aanhoudingen in Liempde

In een lopend onderzoek naar synthetische drugs heeft de politie vijf mensen aangehouden op het Peerkesbos in Liempde. In het belang van het onderzoek, wil de politie geen verdere toelichting geven.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
11.40

Auto neemt betonblok mee na botsing

Twee auto's zijn vanmorgen op elkaar gebotst aan de Stadionstraat in Breda. Een van de auto's kwam vervolgens op een parkeerplaats terecht en nam daarbij een betonblok mee. Een geparkeerde auto werd beschadigd, er raakte niemand gewond. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk.

Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
10.58

Fietsster gewond na aanrijding

Een fietsster is vanmorgen aangereden door een bestelbus op de N640 in Hoeven. Het ongeluk gebeurde op een oversteekplaats van een pas vernieuwde weg. De weg zou volgens omstanders vandaag zijn geopend.

De fietsster kwam in botsing met de bestelbus. Ze is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
10.52

Man (27) zwaargewond na ongeval A2

Een 27-jarige man uit Heusden is woensdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk in Echt (Limburg). Hij botste met zijn auto achterop een rijdende vrachtwagen. De man is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven, meldt de politie donderdag. Het ongeluk gebeurde woensdag rond 18.15 uur op de A2. De A2 werd na het ongeval tijdelijk afgesloten en een traumaheli landde op de snelweg voor hulp.

De politie meldde donderdagochtend dat de 27-jarige man was overleden, maar ze trok dat bericht later in omdat het niet klopte.

Foto: Rijkswaterstaat
Foto: Rijkswaterstaat
10.28

Man met mes in slaapkamer

Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag opgeschrikt door een man met een mes in haar slaapkamer in Breda. Een 22-jarige man uit Rotterdam is aangehouden als verdachte.

De vrouw hoorde rond half vijf gerommel in haar huis aan de Nieuwe Prinsenkade, waarop ze ineens een man in haar slaapkamer zag staan met een mes in zijn hand. De man bleek dronken.

LEES OOK: Vrouw schrikt wakker van dronken man met mes in haar slaapkamer

08.48

Twee terreurverdachten van IS opgepakt

De politie heeft donderdag in Brabant een echtpaar opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terreuraanslag. De man zou ook lid zijn van IS. Dat maakte het Openbaar Ministerie donderdagochtend bekend. Ook in Duitsland waren er arrestaties. Alles wijst op een terreurnetwerk dat in Duitsland aanslagen aan het voorbereiden was.

LEES OOK: Twee terreurverdachten van IS opgepakt

06.30

Bestuurder van wit voertuig gezocht

De politie zoekt getuigen nadat een scooterrijder blijvend letsel heeft opgelopen na een aanrijding. Dat meldt de politie Eindhoven op Facebook. Het ongeluk gebeurde op donderdagnacht 1 juni rond kwart voor twee, op de kruising van de Winston Churchillaan, de Huizingalaan en de 1e Lieve de Keylaan.

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd maar uit camerbeelden uit de buurt blijkt dat een wit voertuig op de kruising is gestopt maar al was vertrokken toen de politie arriveerde. De politie wil in contact komen met de bestuurder of andere inzittenden omdat zij mogelijk informatie hebben over het ongeluk.

22.46

Ongeluk door keren op de weg

Twee auto's zijn gisteravond op elkaar gebotst bij een verkeerslicht op de kruising van de Wolfsputtersbaan met de Waterleliesingel in Helmond. Vermoedelijk wilde een van de auto's keren, wat op die plek ook is toegestaan. Vervolgens zou de auto in de flank zijn geraakt.

Een vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De weg was na het ongeluk een tijd afgesloten in de richting van Bakel.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
21.05

Auto op z'n kant in Ravenstein

Een auto is gisteravond op z'n kant beland op de Stationssingel in Ravenstein. Er zaten op dat moment twee vrouwen in. Een van hen is door de brandweer via de achterklep bevrijd. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Wel is te zien dat het gebeurde in een bocht.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!