Video

From left! To right! Deze Amerikaan is de allergrootste Snollebollekes-fan

9 juli om 12:40 • Aangepast 18 juli om 02:02
nl
Het kan niet anders of de Amerikaanse Mo (24) is de allergrootste Snollebollekes-fan van de hele wereld. Afgelopen week ging zijn droom in vervulling toen hij op het festival Wish Outdoor in Beek en Donk zijn held live op het podium zag. "Het was amazing!"
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Vorig jaar hoorde de Amerikaan voor het eerst muziek van Snollebollekes. Zijn Nederlandse vrouw Nadeche (23) draait vaak Nederlandse muziek als hij in de buurt is. "Toen kwam er een keer een van zijn liedjes voorbij. Het was liefde op het eerste gezicht. Of op het eerste gehoor, eigenlijk."

Wat er dan zo geweldig is aan Snollebollekes? "I just love his energy! Zijn muziek is geweldig, zijn energie is geweldig", probeert Mo uit te leggen. "Als ik zijn muziek hoor, my body just takes over. Deze man is góed!"

Mo, of Mootje voor vrienden, is nu drie maanden in Nederland op een toeristenvisum. Nadeche verraste hem met de kaartjes voor Wish. Zodat hij na alle TikTok-filmpjes van Snollebollekes, hem nu eens in het écht kon zien.

"Ik ga hem zéker nog een keer zien."

Compleet met zijn eigen Snollebollekes-outfit en een spandoek stonden Mo en Nadeche helemaal vooraan. En het is duidelijk dat Mo de term 'Los met Snollebollekes' eigenhandig naar een geheel nieuw niveau tilt. Dansend, springend en zo goed mogelijk meezingend in het Nederlands ging Mo inderdaad helemaal los.

Een filmpje van de enthousiaste Mo dat het stel op TikTok deelde, werkt aanstekelijk. En het is dan inmiddels ook al duizenden keren gezien en gedeeld. Als je dacht dat Snollebollekes zelf al hyper over het podium stuitert, dan heb je Mo nog niet gezien. "Maar iedereen die zijn muziek luistert, voelt dat toch! Who doesn't!"

"I still love him."

Het is in ieder geval niet de laatste keer dat Mo Snollebollekes live heeft gezien, wat hem betreft. Het allerliefst wil hij nog eens met de artiest samen op het podium staan. Die vraag had hij nu ook op zijn spandoek gezet, maar het is nog niet gelukt. "Geeft niets", vindt Mo. "I still love him. En ik ga hem zéker nog een keer zien."

Kijk hier hoe ontzettend aanstekelijk enthousiast Mo-de-megafan is:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!