Liveblog

112-nieuws: klein bosbrandje • camper zwaar beschadigd op A4

11 augustus 2023 om 12:27 • Aangepast 22 augustus 2023 om 02:02
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.05

Klein bosbrandje in Sint-Oedenrode

De brandweer rukte rond acht uur uit voor een bosbrand dichtbij de Bunderdreef in het buitengebied van Sint-Oedenrode. Achter een huis in het bosgebied woedde een klein brandje. Het vuur kon met emmers water door de brandweer worden uitgemaakt.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
17.42

Botsing op de A2

Op de A2 zijn bij Budel twee auto's op elkaar gebotst. De ene auto botste achterop de andere. Er vielen geen gewonden. De file die ontstond na de botsing is inmiddels opgelost.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
17.41

Zware mishandeling Tilburg

Op de kruising van de Economenlaan met de Professor Gimbrérelaan in Tilburg is vorige week maandag een man mishandeld door twee daders. Dat meldt de politie zojuist. De daders sloegen iets na tien uur 's avonds toe. Mogelijk houdt de man blijvend letsel over aan de mishandeling.

Om wat voor verwondingen het gaat laat de politie in het midden. De politie is op zoek naar getuigen want het slachtoffer heeft de daders niet goed gezien en kan dus verder niet helpen bij de zoektocht.

16.02

A4 deels dicht na ongeval

Op de A4 is bij Bergen op Zoom een camper zwaar beschadigd geraakt na een botsing. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Het verkeer richting het noorden heeft last van een half uur vertraging.

15.19

File op A2

Door een kapotte vrachtwagen op de A2 van Eindhoven naar Den Bosch, sta je bij Boxtel-Noord in de file. Je moet daar rekening houden met zeker een klein half uur vertraging.

14.22

Minder treinen Eindhoven-Utrecht

Door een defecte trein op het spoor, reden er tijdelijk minder treinen tussen Eindhoven en Utrecht Centraal. Even na half drie waren de problemen weer verholpen.

13.35

Wielrenner gewond na botsing

Een wielrenner is in Overloon gewond geraakt, toen hij op de Stevensbeekseweg op een auto botste. De bestuurder wilde de parkeerplaats van ZooParc oprijden en zag daarbij de fietser waarschijnlijk over het hoofd. De wielrenner is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk was de parkeerplaats een tijdje slecht bereikbaar.

Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
13.25

Ongeluk op A27 richting Gorinchem

Op de A27 is vanmiddag vanuit Breda in de richting van Gorinchem een ongeluk gebeurd. Dat gebeurde bij Nieuwendijk. De linkerrijstrook was daardoor een tijdje dicht. Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van een uur.

12.22

Auto's botsen op kruising Berkel-Enschot

Twee auto's zijn op elkaar gebotst op de kruising van de Koningsoordlaan en de Elvira in Berkel-Enschot. Aan de grote schade te zien, ging het om een harde klap. De bestuurders van beide auto's zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. De auto's worden door een berger opgehaald.

10.25

Tweede verdachte opgepakt voor drugslab

De politie heeft een tweede man aangehouden, nadat donderdag in een oude bakkerij aan de Ettensebaan een drugslab werd gevonden. Bij de inval werd al een 57-jarige man uit Azerbeidzjan aangehouden, later op de avond is ook een 25-jarige man uit Tiel gearresteerd. Het lab werd waarschijnlijk gebruikt om methamfetamine te maken. De recherche kreeg donderdag een tip dat er in de voormalige bakkerij een drugslab zou zijn. Een arrestatieteam viel vervolgens het gebouw binnen.

LEES OOK: Drugslab gevonden in oude bakkerij: tweede verdachte opgepakt

09.28

Fietsendief gepakt in Roosendaal

De politie heeft op de Wouwseweg in Roosendaal een 41-jarige fietsendief aangehouden. Agenten zagen de man donderdagavond rond zeven uur rijden op een fiets, waarvan het slot was opengebroken. Toen ze hem aanhielden, bleek al snel dat de fiets even daarvoor vanaf het Alfred Ostplein was gestolen. De man is daarop gearresteerd.

01.02

Onderzoek op camping na melding schoten

De politie deed afgelopen nacht met meerdere eenheden onderzoek op camping De Witte Plas in Schijf na een melding dat daar geschoten zou zijn. De melding kwam rond middernacht binnen. De agenten kregen bij het onderzoek ondersteuning van de landelijke eenheid, meldt een 112-correspondent. Afgelopen nacht was nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld en of er daadwerkelijk geschoten is. Er is wel een verdachte aangehouden. Er zou niemand gewond zijn geraakt.

LEES OOK: Onderzoek op camping na melding schoten, verdachte aangehouden

De politie heeft na de melding van de gehoorde schoten in Schijf een verdachte aangehouden (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De politie heeft na de melding van de gehoorde schoten in Schijf een verdachte aangehouden (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De politie deed met meerdere eenheden onderzoek op camping De Witte Plas in Schijf (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De politie deed met meerdere eenheden onderzoek op camping De Witte Plas in Schijf (foto: Christian Traets/SQ Vision).
20.56

Brand in verzorgingshuis

In een verzorgingshuis in Bergeijk woedde gisteravond een kleine keukenbrand. Een bewoonster kreeg het benauwd vanwege de rook. Zij is onderzocht door ambulancemedewerkers, meldt de brandweer. Bij het bestrijden van de brand werden tankautospuiten ingezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!