Familie heeft geen idee waar vermist meisje (12) is: 'Een nachtmerrie'

16 augustus 2023 om 14:50 • Aangepast 29 augustus 2023 om 02:02
nl
De ouders van het 12-jarige meisje, dat sinds dinsdagavond is vermist, zijn ten einde raad. Toen ze dinsdag thuiskwamen in Drunen van hun werk bleek hun dochter daar niet meer te zijn. Waar ze naartoe is gegaan of wat er gebeurd kan zijn, weten ze niet. “Ze maken zich heel veel zorgen. Dit is een nachtmerrie voor iedere ouder”, zegt de tante van het meisje.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

UPDATE: Het meisje is in goede gezondheid gevonden.

De tante werd dinsdagavond in paniek opgebeld door de ouders van het meisje. “Ze zeiden dat ze niet meer thuis was en vroegen of ik iets wist, gezien of gehoord had”, vertelt ze. Haar telefoon werd voor het laatst getraceerd in Oss, waar haar tante woont. “Ik ben meteen op de fiets gestapt om haar te zoeken. Maar ze was nergens."

Het meisje bleef dinsdag alleen thuis toen haar ouders naar hun werk gingen. Volgens haar tante kwam het wel vaker voor dat ze alleen thuis was. ’s Ochtends hadden ze nog appcontact, maar toen haar vader haar rond het middaguur probeerde te bellen, kreeg hij geen gehoor.

“Dit is nooit eerder gebeurd. Het is gewoon een normaal gezin."

“Ze dachten dat ze misschien ergens mee bezig was, dus ze probeerden het later nog eens”, zegt haar tante Maar toen ze in de uren daarna zowel de telefoontjes van haar moeder als die van haar vader niet opnam, begonnen ze zich zorgen te maken. “Ze zijn naar huis gereden en toen ze aankwamen was ze weg”, zegt haar tante.

De ouders van het meisje belden meteen de politie en gingen in de buurt op zoek. Maar ieder spoor van het meisje ontbreekt. “We weten echt niet waar ze kan zijn of wat er gebeurd is”, zegt haar tante. Volgens de tante is de tiener nooit eerder weggelopen en waren er ook geen problemen thuis. “Het is gewoon een normaal gezin. Twee weken geleden zijn ze nog op vakantie geweest naar Polen.”

"Dit is een nachtmerrie voor elke ouder."

De tante maakt zich zorgen dat het slecht afloopt als haar nichtje niet snel gevonden wordt. “Vandaag is de politie geweest, maar we moeten 48 uur wachten tot ze een Amber Alert kunnen uitsturen. Belachelijk. Het is wel een kind van twaalf hè", vindt ze.

Zij en de ouders van hdet vermiste meisje hebben al meerdere oproepen op Facebook geplaatst, maar vooralsnog zonder resultaat. “We staan machteloos", zegt de tante. Normaal zie je dit alleen in films. Dit is een nachtmerrie voor elke ouder.”

LEES OOK: Meisje (12) vermist in Drunen, politie start zoekactie

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!