Video

Dode gevonden in huis in Den Hout: 'Het is diep tragisch'

22 augustus 2023 om 13:47 • Aangepast 1 september 2023 om 02:01
nl
Er is dinsdag een dode gevonden in een huis aan de Achterstraat in Den Hout. De politie doet onderzoek in het huis naar de doodsoorzaak.
Profielfoto van Sven de LaetProfielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Het zou gaan om een vrouw, maar dat is nog niet bevestigd door de politie. Een overbuurman sprak vanochtend met haar partner. Hij vertelde dat de vrouw van de trap is gevallen. Op dat moment liep de man zelf buiten met zijn hondje. Een van de overbuurvrouwen is flink geschrokken. “Dit is diep tragisch. Het zijn zulke lieve mensen. Ik ben helemaal ontdaan", vertelt ze. Volgens buurtbewoners is de vrouw de vriendin van de bewoner en verblijft ze regelmatig in Den Hout.

De politie doet al sinds acht uur dinsdagochtend onderzoek. Forensische specialisten lopen in en uit bij het huis. Voor het huis staan meerdere bestelbussen. Rondom het huis zijn rood-witte linten gespannen. "Vooralsnog houden we alle scenario's open", zo liet een politiewoordvoerder weten.

Rond vijf uur is er bij het huis een (overleg)container geplaatst. Mogelijk gaat het onderzoek in de avonduren verder.

Baarle-Nassau
Ook in Baarle-Nassau werd een dode gevonden. De hulpdiensten kwamen daar aan voor een reanimatie. Toen niemand de deur opendeed, hebben ze die zelf open gebroken. Daar vonden ze het lichaam. Hoe lang dat daar al lag, is nog onbekend. Wel is inmiddels duidelijk dat het om een natuurlijke dood gaat.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!