Liveblog

112-nieuws: traumahelikopter in Budel • fietsendief opgepakt

30 augustus 2023 om 21:40 • Aangepast 8 september 2023 om 02:01
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

21.37

Traumahelikopter in Budel

Een traumahelikopter en meerdere ambulances zijn vanavond opgeroepen voor een 'medische noodsituatie' in een huis aan de Meierijstraat in Budel. Ook de politie is aanwezig. Iemand is met spoed in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
19.20

Fietsendief opgepakt

De politie heeft vanochtend in Roosendaal een fietsendief aangehouden. Iemand belde vanochtend naar het politiebureau omdat zijn of haar fiets was gestolen. Omdat de fiets een track and trace systeem had, konden de agenten direct naar het adres waar de gestolen fiets zou moeten staan. Daar stonden nog vier andere gestolen fietsen.

Er waren ook camerabeelden van de diefstal. Vlak nadat de politie de gestolen fietsen mee naar het bureau had genomen, zag een wijkagent een man lopen die hij herkende van de camerabeelden waarop de dief stond. De man is direct aangehouden en zit nog vast.

De gestolen fietsen (foto: Politie Basisteam Roosendaal).
De gestolen fietsen (foto: Politie Basisteam Roosendaal).
17.04

Ongeluk op A50 met meerdere auto's

Op de A50 van Eindhoven naar Oss is bij Son en Breugel een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. De linker rijstrook was zo'n halfuur dicht. Bergers hebben meerdere auto's meegenomen. Verkeer krijgt daar te maken met drie kwartier vertraging.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/X.
Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/X.
16.54

Snelheidsduivel gepakt

De politie heeft gisteren in Waalwijk een 23-jarige bestuurder van de Maasroute gehaald. Hij reed 176 kilometer per uur tussen Waalwijk en Drunen. Daar geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. De man uit Dordrecht moest zijn rijbewijs meteen inleveren bij de politie.

14.57

Uur vertraging op A17 door afgesloten Heinenoordtunnel

Wachten op privacy instellingen...
14.55

Vrachtwagen met pech op A27

Een vrachtwagen met pech bij knooppunt Hooipolder zorgt voor problemen op de A27. Bij knooppunt Hooipolder is de rechterrijstrook dicht. Dit zorgt voor een kwartier vertraging wanneer je richting Breda wilt.

12.06

Dode in het water gevonden

Aan de Parklaan in Eindhoven is een dode gevonden. Een voorbijganger zag iets geks liggen in het water en belde 112, laat een woordvoerder van de politie weten. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de identiteit en doodsoorzaak. Volgens de politie gaat het niet om een misdrijf.

De dode is gevonden in een aftakking van de Dommel. Aan het begin van de middag hebben duikers van het arrestatieteam van de politie het lichaam geborgen.

LEES OOK: Dode gevonden in het water bij de Parklaan in Eindhoven

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision.
11.35

Auto tegen boom, vrouw gewond

Een automobilist is vanochtend in Schaijk door onbekende oorzaak met haar auto van de weg geraakt en tegen een boom beland. De vrouw raakte gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk waren verder geen weggebruikers betrokken. Het ongeluk gebeurde rond elf uur op de Zeelandsedreef.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
09.35

Bijna 350 hardrijders lopen tegen de lamp

Bij een snelheidscontrole op de Run in Veldhoven zijn gisterochtend 345 hardrijders tegen de lamp gelopen. In totaal werden in zes uur 1729 auto's gecontroleerd. Dat betekent dat zo'n twintig procent van de gecontroleerde automobilisten te hard reed. De hoogst gemeten snelheid was 95 kilometer per uur. Op de Run is de toegestane snelheid vijftig kilometer per uur.

Wachten op privacy instellingen...
08.30

A67 deels dicht vanwege werkzaamheden

Omdat er aan de weg gewerkt wordt, is de A67 in de richting Eindhoven vanaf vanavond half acht tot twee uur 's nachts dicht tussen de oprit bij Helden in Limburg en Asten. Tijdens de werkzaamheden zijn de tussenliggende op- en afritten net als de rustplaatsen ook afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

08.15

Kapotte vrachtwagen op A2

Een kapotte vrachtwagen op de A2 bij Sint-Michielsgestel zorgt vanochtend voor vertraging wanneer je naar Eindhoven wilt. De rechterrijstrook is er dicht.

08.00

Vermist meisje (12) terecht

Het meisje van 12 dat gisteren werd vermist in Tilburg is terecht. Dat melden wijkagenten op Instagram. Het meisje was voor het laatst gezien in de omgeving van de Albert Heijn-supermarkt aan de Jan Heijnstraat. Ze is in goede gezondheid gevonden, laten de wijkagenten weten. waar precies is niet duidelijk.

06.10

Politie deelt foto's van verdachten mishandeling

De politie heeft beelden op internet gezet van twee jongens die verdacht worden van een mishandeling in Eindhoven op 30 juli. Na een avond stappen zouden ze drie andere jongens in elkaar hebben geslagen op de Oude Stadsgracht. Dat ging zo hard dat de slachtoffers zich er nog maar weinig van herinneren. De politie is op zoek naar mensen die de jongens op de foto's herkennen.

Wachten op privacy instellingen...
20.00

Automobilist onder invloed rijdt tegen verkeersbord op N279

Op N279 bij Erp is gisteravond een 36-jarige automobilist tegen een verkeersbord gebotst. Na een alcoholtest bleek de man te veel te hebben gedronken. Ook had hij geen geldig rijbewijs. Het gaat om een Poolse automobilist zonder vaste woon of verblijfsplaats. De man is aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...
16.44

Hulpdiensten bij zwembad

Bij het Golfbad in Oss waren gisteravond veel hulpdiensten aanwezig. Onder meer een ambulance, traumahelikopter en de politie werden opgeroepen. Volgens een melding zou het gaan om een reanimatie. Dit bevestigde de politie later op de avond aan Dtv Nieuws. De persoon in kwestie, een man op leeftijd, is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!