Zware mishandeling tijdens stapavond, politie zoekt deze verdachten

30 augustus 2023 om 06:01 • Aangepast 26 oktober 2023 om 17:37
nl
De politie heeft beelden naar buiten gebracht van de twee jongens die verdacht worden van een mishandeling in Eindhoven, eind juli. Na een avond stappen zouden ze drie andere jongens in elkaar hebben geslagen op de Oude Stadsgracht. Dat ging er zo hard aan toe dat de slachtoffers zich er nog maar weinig van herinneren. De politie is op zoek naar mensen die de jongens op de foto's herkennen.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

De mishandeling gebeurde in de nacht van 29 op 30 juli om vier uur 's nachts. De slachtoffers liepen op de Oude Stadsgracht in het centrum van de stad en werden daar aangesproken door de daders. Er ontstond een kort gesprek. Toen de jongens doorliepen, kregen ze uit het niets klappen.

Veel omstanders
Ze raakten gewond en kunnen zich niet veel meer herinneren van de mishandeling. Uit onderzoek en camerabeelden blijkt dat veel mensen het die nacht zagen gebeuren, maar het is niet duidelijk of er iemand probeerde in te grijpen. De politie heeft een paar dagen na de mishandeling al een getuige gesproken, maar is op zoek naar meer mensen die iets gezien hebben.

De politie is op zoek naar een blonde jongen. Hij droeg op de avond van de mishandeling een wit shirt en een witte broek. De andere verdachte is lichtgetint, heeft donker haar en droeg die avond een zwart T-shirt en een grijze broek.

LEES OOK: Jongens mishandeld na stappen in Eindhoven, één krijgt trap tegen z'n hoofd

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!