Liveblog

112-nieuws: auto beschadigd na botsing • brand in vrachtwagen

31 augustus 2023 om 17:06 • Aangepast 12 september 2023 om 02:08
nl
In dit liveblog hebben we je deze donderdag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

17.18

29-jarige vrouw vermist

De 29-jarige Shulad Alharbi uit Sint-Michielsgestel wordt sinds vorige week donderdag vermist. De politie spreekt van een urgente vermissing.

LEES OOK: Shulad Alharbi (29) sinds een week vermist uit Sint-Michielsgestel

17.00

Botsing tussen twee voertuigen

Een auto en een busje zijn tegen elkaar gebotst op de Kanaaldijk in Best. Vooral de auto heeft flinke schade opgelopen. De twee bestuurders zijn in de ambulance nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
16.30

Geen treinen tussen Den Bosch en Tilburg

Tussen Den Bosch en Tilburg rijden geen treinen. Dat komt door een defecte trein. De Nederlandse Spoorwegen verwachten dat dit rond kwart over vijf is opgelost.

14.01

Brand in vrachtwagen na uitbranden wespennest

In Eindhoven is eerder op de middag brand uitgebroken in een trailer van een vrachtwagen. Dat gebeurde nadat er een wespennest werd vernietigd door het nest te verbranden.

Tijdens het rooien van oude bomen werd het wespennest gevonden. Nadat het nest was opgeruimd en uitgebrand werd het samen met het houtafval achter in een trailer gegooid. Niet veel later stond de bak met lading in brand, vermoedelijk door smeulende resten van het wespennest. De vrachtwagen raakte beschadigd door de brand.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
11.32

Traumeheli landt in Helmond

Wachten op privacy instellingen...
11.29

Busjes botsen op elkaar

Op de kruising van de Roostenlaan en de Floralaan West in Eindhoven zijn twee busjes op elkaar gebotst. De politie onderzoekt hoe dat kon gebeuren. Beide busjes zijn zwaar beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
11.10

Dertig tips over heftige overval

Over de zaak van de heftige overval in een huis in Veldhoven zijn dertig tips binnengekomen bij de politie. De zaak werd deze week behandeld in opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Op zondagavond 18 juni stormden vier of vijf gemaskerde mannen via de openstaande achterdeur een huis binnen. De bewoners werden zwaar mishandeld door de overvallers en ook hun hond kreeg een schop.

LEES OOK: Zelfs de hond wordt mishandeld bij gewelddadige woningoverval

01.43

Frontale botsing, bestuurder heeft gedronken

Twee auto’s zijn vannacht frontaal op elkaar gereden op de Aalsterweg in Eindhoven. Een bestuurder reed weg bij het Van der Valk Hotel en kwam met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht. Hij botste frontaal op een tegenligger. Later bleek dat hij ook gedronken had. Er viel bij het ongeluk een gewonde, die naar het ziekenhuis is gebracht.

De bestuurder die gedronken had, probeerde net na het ongeluk nog weg te rijden. Dat mislukte want de auto lekte olie. De weg moest daarom ook worden schoongemaakt. De weg werd tijdelijk afgesloten.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
23.15

Winkeldief gezocht


Een winkeldief heeft voor zo'n 500 euro aan Nivea-verzorgingsproducten gestolen bij een Kruidvat-winkel in Helmond. De politie deelt daarom beelden van de verdachte die donderdag 20 juli rond het middaguur de winkel aan de Hoofdstraat binnen liep. Op beelden is te zien dat de man naar het schap loopt, even wacht tot er niemand in de buurt is en vervolgens zijn tas vult met spullen.

Het vermoeden is dat de man deze spullen online verkoopt. De politie zoekt getuigen en mensen die weten wie de man is.

Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!