Video

Drukte op snelwegen, onder meer door ongelukken op A2 en A29

31 augustus 2023 om 17:44 • Aangepast 12 september 2023 om 02:08
nl
Het was donderdag aan het einde van de middag druk op de Brabantse snelwegen. Op verschillende plekken waren er ongelukken. Onder meer op de A2 stond verkeer op twee verschillende plekken een uur in de file. De A29 was urenlang dicht door een ongeluk bij Willemstad.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Op de A2 stond het op verschillende plekken vast. Zo gebeurde rond kwart over vijf een ongeluk met meerdere voertuigen bij Valkenswaard. De weg was dicht in de richting van Eindhoven naar Maastricht, wat leidde tot een uur vertraging. Ook op de parallelweg, de N2, deed verkeer er drie kwartier langer over. Iets voor zes uur waren de voertuigen geborgen en kon de weg weer worden vrijgegeven. Beide files namen daarna weer af.

Van Eindhoven naar Utrecht stond het op de A2 vast vanaf Boxtel. Verkeer kreeg te maken met zo'n 25 kilometer file, wat leidde tot ruim een uur vertraging. Rond half zeven was de file bijna verholpen.

Op de A50 van Oss naar Arnhem is een ongeluk gebeurd. De weg was dicht, maar is inmiddels weer vrij. Er stond rond kwart voor zes nog zeven kilometer file.

A29 uren dicht
De A29 van Bergen op Zoom naar Rotterdam was sinds het begin van de middag dicht. Daar gebeurde een flinke botsing tussen twee vrachtwagens. De weg was tot zeven uur 's avonds dicht. Verkeer moest omrijden via Dordrecht over de A59, A17, A16 en A15, maar ook daar stond het verkeer vast. Op de A17 van Roosendaal naar Dordrecht stond bijna een uur file. Op de aansluitende A16 van Breda naar Rotterdam moesten weggebruikers rekening houden met drie kwartier vertraging.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!