Vermiste man (76) op scootmobiel weer terecht, krijgt medische hulp

3 september 2023 om 16:08 • Aangepast 12 september 2023 om 02:05
nl
Een 76-jarige man uit Sint Willebrord, die sinds zaterdagavond vermist was, is weer terecht. Hij krijgt medische hulp, zo meldt de politie. Bij de zoektocht werden diverse agenten en ook het Veteranen Search Team ingezet om mee te helpen. Vanwege de gezondheid van de man sprak de politie over een 'urgente vermissing'.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Verschillende ploegen van het Veteranen Search Team gingen zondagmiddag op zoek naar de man. Er werd onder meer gezocht in de buurt van het terrein van het vliegveld Breda International Airport. Een groep van zo'n twintig man kamde het bosgebied ernaast helemaal uit.

De reden om juist daar te gaan zoeken, was een melding dat de man mogelijk was gezien op de parallelweg langs het vliegveld. Dat hoorde de 112-verslaggever. Het is een heel bosrijke omgeving met veel slootjes, zag hij.

Ondertussen waren ook nog zeker twee andere ploegen van het Veteranen Search Team op pad. Zij zochten op andere plekken. Op het verzamelpunt stonden bussen waar een mobiele werkruimte is ingericht en voor catering wordt gezorgd. "Ze zijn hier grootschalig aan het zoeken", zag de 112-correspondent. "Ze zijn op alles voorbereid."

Vertrokken op scootmobiel
De eerste melding van de verdwijning van de man kwam zaterdagavond rond half tien. Er werd een burgernetmelding verspreid om uit te kijken naar de man. Hij was vanuit de Boterbloemstraat in Sint Willebrord vertrokken op een scootmobiel.

De 76-jarige man reed op een grijsblauwe scootmobiel met aan de achterkant een wandelstok, zo liet de politie zondagmiddag weten. Waar hij uiteindelijk is gevonden, heeft de politie niet bekendgemaakt.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!