Liveblog

112-nieuws: topdrukte bij Galderse Meren • vrachtwagen lekt teer

9 september 2023 om 15:38 • Aangepast 20 september 2023 om 02:04
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.42

Vrachtwagen lekt teer

De brandweer in Riel iets even voor negen uitgerukt, omdat er een zwarte vloeistof uit de tank achter een vrachtwagen lakte. Die truck stond geparkeerd aan de Veertels. Waarschijnlijk ging het om teer. De brandweer heeft uiteindelijk een opvangzak om de lekkende slang gedaan om het spul op te vangen.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
17.12

Problemen op spoor Eindhoven-Venlo voorbij

Door een kapotte trein reden er tijdelijk geen treinen tussen Eindhoven en Venlo. Even na half zes waren de problemen weer verholpen.

15.36

Topdrukte bij Galderse Meren

Door het warme weer zoeken veel mensen verkoeling bij de Galderse Meren. Daar is het inmiddels zo druk, dat de gemeente Breda oproept om niet meer te komen.

Wachten op privacy instellingen...
14.20

Man aangehouden in Vught

In Vught is er een man aangehouden wegens huiselijk geweld. De wijkagent van Vught laat weten dat er een onderzoek is gestart en de hulpverlening is ingeschakeld.

12.15

Vermissing in Helmond

De 21-jarige Sallma El Fazzaz is sinds 28 augustus 2023 vermist. Zij is het laatst gezien in haar woning in Helmond. Bij thuiskomst bleek zij verdwenen. Zij is te herkennen aan hennatattoos op haar handen, voeten en onderrug. Zij droeg mogelijk een spijkerbroek en een blouse, eventueel in combinatie met een hoofddoek of djellaba. Ze spreekt alleen Marokkaans.

10.05

Bestuurder verliest controle over auto en botst tegen twee andere auto's

Een automobilist is vanochtend rond negen uur op de kruising van de Molenbochtstraat en de Violierstraat in Tilburg de macht over het stuur verloren. Hij botste daardoor tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto en kwam vervolgens tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Niemand raakte gewond. De drie beschadigde auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
09.15

Ongeluk met drie auto's in Oss

Op de Noord-Zuid in Oss zijn vanochtend drie bestelbusjes tegen elkaar gebotst. Een van de auto's botste tegen een boom en schoot in brand. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Mogelijk is de dichte mist de oorzaak van het ongeluk.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
06.00

Dichte mist in delen van Brabant

Moet je zaterdagochtend vroeg de weg op dan is het oppassen. Het verkeer heeft vanochtend hinder van dichte tot zeer dichte mist. Op sommige plaatsen in Brabant is het zicht minder dan 50 meter. Rond zes uur was de mist zeer dicht. Bij Woensdrecht was het zicht slechts zeventien meter. Ook in de omgeving van Gilze-Rijen en Tilburg was het zicht minder dan vijftig meter. In de loop van de ochtend zal de mist snel verdwijnen.

LEES OOK:
Dichte tot zeer dichte mist in Brabant, zicht minder dan 50 meter

03.15

Auto uitgebrand in Valkenswaard

Aan de Amer in Valkenswaard is afgelopen nacht rond kwart over drie een auto door brand verwoest. Buurtbewoners hoorden een knal en troffen op de parkeerplaats de brandende auto aan. Ook de heg naast de brandende auto moest het ontgelden. Of het om een gerichte actie gaat, wordt onderzocht door de politie.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
02.00

Auto raakt van de weg en belandt in de bosjes, bestuurder spoorloos

Een auto is afgelopen nacht van de weg geraakt en in de bosjes tussen twee snelwegen terecht gekomen. Dat gebeurde op de snelweg A58 in de richting van Eindhoven. Volgens een 112-correspondent is de auto nog tientallen meter over de vangrail gegleden. Toen de hulpdiensten bij het ongeluk kwamen, was de bestuurder er al vandoor gegaan. De politie heeft nog gezocht in omgeving maar heeft de bestuurder niet gevonden.

Vermoedelijk is de bestuurder de controle over zijn auto verloren. Voor zover bekend was er geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!