Video

Man met engel op schouder overleeft zware crash met bestelbus

22 september 2023 om 21:07 • Aangepast 6 oktober 2023 om 02:01
nl
De bestuurder van een bestelwagen is vrijdagavond als door een wonder ongedeerd gebleven bij een zware crash op de N269 tussen Tilburg en Hilvarenbeek, waarbij meerdere bomen werden geramd. Daarna sloeg de wagen over de kop en kwam op de zijkant tegen een boom tot stilstand. Het motorblok lag twintig meter verderop in de berm.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart over zeven. Toen de hulpdiensten arriveerden, was de bestuurder nergens te bekennen. De politie begon een zoektocht en wilde zelfs Burgernet inschakelen om getuigen te vragen of ze hadden gezien wat er was gebeurd.

Even later kwam de bestuurder aanlopen alsof er niets was gebeurd. Hij had zelfs geen krasje opgelopen. De man verklaarde zelf uit het voertuig te zijn geklommen, waarna hij besloot naar huis te lopen. Toen bedacht hij zich en meldde zich alsnog bij het ongeluk bij de politie.

De N269 in de richting van Hilvarenbeek was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor een flinke file. Volgens de bestuurder gebeurde het ongeluk doordat de weg glad was geworden door regen.

Het motorblok belandde 20 meter verderop in de berm. (Foto: Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties)
Het motorblok belandde 20 meter verderop in de berm. (Foto: Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties)
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!