Liveblog

112-nieuws: kinderen stelen telefoon • scootmobieler gewond na botsing

29 september om 06:31 • Aangepast 12 oktober om 02:01
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

21.03

Winkeldief op heterdaad betrapt

De politie heeft in Etten-Leur een winkeldief op heterdaad aangehouden. "Verdachte werkte goed mee, want wij vond het zelf vooral heel leuk", schrijft de wijkagent. De spullen zijn terug naar de winkel gebracht en de dief moet een nachtje in de cel slapen.

19.53

Meisje beetgepakt door onbekende man

Een minderjarig meisje is woensdag mogelijk lastiggevallen door een onbekende man. Dat gebeurde op de Beethovengaarde in Oss. Het meisje heeft aan de politie verteld dat ze rond vijf uur buiten aan het spelen was, toen een man op haar afkwam en haar beetpakte. Toen ze gilde, zou de man haar los hebben gelaten en zou het meisje op de grond zijn gevallen.

De politie hield niet veel later een man aan in de omgeving. Maar na onderzoek bleek dat dit niet de man was die het meisje lastig viel. De man is daarom weer vrij. De politie is op zoek naar getuigen. "Er wordt volop gespeculeerd over dit voorval en we willen iedereen vragen hier voorzichtig mee te zijn. Uit verder onderzoek zal moeten blijken wat er precies is gebeurd", meldt de politie.

17.35

Scootmobieler gewond na botsing

In Etten-Leur is vanmiddag een aanrijding geweest tussen een bestelbus en scootmobiel. Op een foto van de politie is te zien dat van de scootmobiel weinig meer over is. "Zoals u ziet is het een verschrikkelijk harde klap geweest", zegt de wijkagent. De bestuurder van de scootmobiel is naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van het slachtoffer lijken volgens de wijkagent mee te vallen.

Foto: Wijkagenten Etten-Leur/Instagram.
Foto: Wijkagenten Etten-Leur/Instagram.
17.32

Mishandeling in Eindhoven

Een vrouw is vanmiddag rond kwart over een mishandeld in het Henri Dunantpark in Eindhoven. Ze heeft aan de politie verteld dat ze door een man hard in haar gezicht is geslagen. Ze heeft volgens de politie verwondingen in haar gezicht. De politie heeft een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

17.03

Uur vertraging op A58

Op de A58 van Tilburg naar Eindhoven is een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook was dicht vanaf Moergestel, iets voor half zes is de weg weer vrij. Er staat tien kilometer file, goed voor ruim een halfuur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...

16.40

Zeven verdachten opgepakt

In een onderzoek naar drugshandel heeft de politie deze week zeven verdachten aangehouden. Dat gebeurde bij invallen in zeven huizen in onder meer Tilburg, Den Haag en Noordwijkerhout. Daar vond de politie ook drugs, vuurwapens, munitie en waardevolle spullen zoals horloges. Alle spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

In Tilburg werden een 31-jarige man uit Tilburg en een 31-jarige man uit Berkel-Enschot gearresteerd. Zij zitten nog vast. Verder ging het om een 66-jarige vrouw en mannen van 32, 33 en 67 uit Den Haag en een 57-jarige man uit Noordwijkerhout. Alleen de 67-jarige vrouw en 67-jarige man zijn inmiddels weer op vrijen voeten.

16.22

Gewonde bij vechtpartij

Op het Catharinaplein in Eindhoven is afgelopen nacht rond half drie een vechtpartij geweest. Er ontstond volgens de politie een opstootje tussen twee groepen, waarbij iemand op de grond viel en bewusteloos raakte. De vechtpartij ging door, terwijl diegene nog op de grond buiten bewustzijn lag.

Toen de groepen uiteindelijk uit elkaar gingen, is het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Niemand is aangehouden. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben zien gebeuren of er meer over weten.

LEES OOK: Man gewond na val op hoofd tijdens grote vechtpartij op plein

14.24

Kinderen stelen telefoon

Foto: Erik de Jonge/X.
Foto: Erik de Jonge/X.
13.13

Kleine vrachtwagen vol drugsafval

Op de Anemoonstraat in Oosterhout bleek gisteravond een bakwagen vol te staan met drugsafval. De bakwagen, wat eigenlijk een soort kleine vrachtwagen is, werd rond halfnegen opgemerkt door handhavers van de gemeente.

De handhavers vertrouwden de geparkeerde bakwagen niet en belden de politie. Naast jerrycans en vaten met drugsafval werden er ook andere spullen uit een drugslab gevonden. Ook bleek de bakwagen eerder te zijn gestolen.

11.04

Vrouw gewond na val van fiets

Op het Emopad in Geldrop is een fietser gewond geraakt na een valpartij. Het is nog onduidelijk of de vrouw op de fiets een auto heeft geraakt. Ze kwam in ieder geval lelijk ten val. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een werknemer van een bedrijf in de buurt heeft eerst hulp verleend aan de vrouw.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
09.53

Vrachtwagen botst met auto

Op het A16- en A58-knooppunt Princeville bij Breda zijn rond negen uur een auto en vrachtwagen op elkaar gebotst. Er gingen veel ambulances en politiewagens naar het ongeval toe, maar zoveel hulp bleek later onnodig. Er was niemand gewond en de auto kon snel worden getakeld. Wel zorgde het ongeval voor een flinke file richting Bergen op Zoom.

07.07

Fietser aangereden

Een fietser is vanmorgen aangereden door een auto aan de Maastrichterweg in Valkenswaard. De fietser reed op een fietspad, een automobilist wilde een inrit opdraaien en raakte daarbij de fietser. De fietser is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde bij de paardenstal van Jan Tops, een bekende springruiter en ondernemer in de paardensport.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
06.54

Veegwagen met pech

Op de A29 richting Bergen op Zoom staat een veegwagen met pech bij de Haringvlietbrug. Een rijstrook is afgesloten en het verkeer heeft tien minuten vertraging. Dat meldt de ANWB.

05.44

Trailer met boot gestolen

Op een parkeerterrein bij een winkelcentrum in Dommelen is een boot gestolen. De boot stond op een trailer en is het afgelopen weekend meegenomen van de parkeerplaats bij winkelcentrum De Belleman. Dat meldt de eigenaar aan website Valkenswaard24.

Foto: www.valkenswaard24.nl
Foto: www.valkenswaard24.nl
02.44

Drugsdumping in woonwijk

In de Anemoonstraat in Oosterhout heeft de politie vannacht een illegale drugsdumping gevonden. De spullen liggen midden in een woonwijk. De politie zoekt getuigen.

20.29

Scooterrijder schrikt van wielrenners

Een meisje is gisteravond gewond geraakt bij een ongeluk. Ze reed op een scooter op de Koolmees in Mierlo toen ze van twee wielrenners schrok en van de scooter viel. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De wielrenners zijn ongedeerd.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision
17.49

Bestuurder van tractor mishandeld

De bestuurder van een tractor is woensdagochtend mishandeld door de bestuurder van een scooter. Dat gebeurde op de Oude Helmondseweg in Deurne. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De politie heeft dankzij hulp van getuigen gisteren een verdachte aan kunnen houden. Deze zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!