Meld ons wat jij belangrijke onderwerpen vindt voor de komende verkiezingen

29 september om 09:07 • Aangepast 12 oktober om 02:01
nl
De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan, daarom zijn wij benieuwd naar wat jij belangrijk vindt. Wat houdt je bezig, waar maak je je zorgen over in ons land en wat zou er volgens jou anders moeten? Om dat te achterhalen houdt de NOS samen met Omroep Brabant en andere regionale omroepen een publieksonderzoek.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

De verkiezingen worden gehouden op 22 november en dat is hét moment om invloed uit te oefenen met je stem.

Wat vind jij belangrijke thema's? Waar moet de politiek zich voor inzetten? Gaat het je om de woningmarkt, je financiële situatie, het klimaat? Of vind je de natuur, asiel, zorg of de toekomst van de landbouw belangrijker?

Korte vragenlijst
We willen graag weten wat jij ervan vindt, dus doe mee aan dit publieksonderzoek. Dit is geen opiniepeiling, maar een middel om ervaringen en verhalen van mensen te horen en te achterhalen wat er leeft in ons land. Het helpt ons de komende weken, op weg naar de verkiezingen, nog beter te berichten over wat jij belangrijk vindt.

Je kunt je mening geven en ervaringen delen door deze korte vragenlijst in te vullen. We stellen het zeer op prijs als je meedoet. Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Vul hier de korte vragenlijst in.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!