Reis Lenny Kuhr naar gewonde kleinzoon in Israël gaat niet door

12 oktober 2023 om 19:32 • Aangepast 21 oktober 2023 om 02:00
nl
Lenny Kuhr (73) vliegt zaterdag niet naar Tel Aviv, omdat haar vlucht geannuleerd is. Dat zegt de in Nederwetten wonende zangeres tegen het ANP. Ze wilde naar Israël reizen, omdat haar 19-jarige kleinzoon daar eerder deze week bij gevechten in een kibboets gewond is geraakt. Hij vocht als militair in Israël.
Profielfoto van Danique Pals
Geschreven door
Danique Pals

De situatie rondom de kleinzoon van Lenny Kuhr is stabiel. "Het gaat beter, hij is herstellende. Hij heeft het gelukkig gehaald, maar veel anderen niet", vertelt de geboren Eindhovense.

Kuhr zou zaterdag naar Israël vliegen om haar familie bij te staan, maar donderdag kreeg ze te horen dat Transavia de vlucht heeft geannuleerd. "Ik hoop dat ik met de eerstvolgende vlucht wel kan gaan, ik wil gewoon bij mijn kinderen zijn. Ik probeer zo snel mogelijk te gaan wanneer er weer vliegtuigen gaan."

Ze benadrukt dat ze hoopt dat mensen zich 'niet verder voeden met haat', maar dat iedereen zich verbindt met 'deernis en hoop waar iedereen naar snakt'.

De kleinkinderen van de zangeres zijn 4, 7, 17 en 19. Ozz is de oudste. Haar kleindochter van 17 wordt binnenkort 18 jaar en ze moet dan ook het leger in.

LEES OOK: Kleinzoon Lenny Kuhr zwaargewond, zangeres reist naar Israël

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!