Spot het carnavalsvliegtuig en win kaarten voor 3 Uurkes Vurraf

11 november 2023 om 10:10 • Aangepast 22 november 2023 om 02:03
nl
Vandaag is de officiële start van carnaval en in heel Brabant wordt feest gevierd! Van Krabbegat tot Kruikenstad... Overal is het feest. En dat is allemaal te volgen vanuit Roeptoetgat, oftewel Omroep Brabant. Met als extra bijzondere kers op de appelmoes: de kans om kaarten te winnen voor 3 Uurkes Vurraf.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Hier kun je volgen hoe Brabant de start van carnaval viert. Daarnaast gaat ook het team van 't Brabants Buske op pad! Die zullen niet alleen te zien zijn in de televisie-uitzending van kwart voor zes, maar ook in de grote Elfde van de Elfde live-uitzending die start om kwart voor acht.

Die uitzending wordt gepresenteerd door Jordy Graat en Christel de Laat. Dit doen ze live vanuit het Elfde van de Elfde feest in Vibes in Eindhoven. Wil je dit feest met onder andere Jan Biggel en de Gebroeders Rossig én de tv-uitzending bijwonen? Claim hier je gratis tickets!

Is het een vogel? Nee, het is het Fijnfisjenie vliegtuig!
Traditiegetrouw wordt op vrijdag 9 februari carnaval afgetrapt met het feest 3 Uurkes Vurraf. De eerste kaarten voor het feest zijn te winnen op de Elfde van de Elfde.

Van negen tot twaalf vliegt er komende zaterdag een carnavalsvliegtuig boven Brabant. Spot jij het vliegtuig en lukt het om een foto te maken? Mail deze dan naar [email protected]. En dan maak jij kans op 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf. Het vliegtuig is HIER te volgen of met de code: PH-WDR op verschillende flight trackers apps.

Tijdens de Elfde van de Elfde live-uitzending op televisie, Facebook en Brabant+ zijn er ook nog kaarten te winnen. Deze start 's avonds om kwart voor acht en duurt tot half negen.

Het vliegtuig is al op verschillende plekken gespot.

Bij de Sint Jan in Den Bosch.
Bij de Sint Jan in Den Bosch.
In Berkel-Enschot.
In Berkel-Enschot.
Vanuit de Efteling - je moet goed kijken, maar je ziet 'm bovenaan in het midden vliegen.
Vanuit de Efteling - je moet goed kijken, maar je ziet 'm bovenaan in het midden vliegen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.