Masseur zit aan borsten van vrouw en kust haar: 1 dag cel en taakstraf

24 november 2023 om 17:16 • Aangepast 14 december 2023 om 10:19
nl
Een 61-jarige masseur uit Geldrop zat zonder toestemming aan de borsten van een vrouw, kuste haar en omhelsde haar op de massagetafel. Het zou allemaal zijn gebeurd tijdens een massage in 2018. De vrouw was een bekende van de masseur. De rechtbank in Den Bosch heeft hem vrijdag veroordeeld voor ontucht. De masseur moet één dag de cel in en krijgt zestig uur taakstraf.
Profielfoto van Luuk Glaap
Geschreven door

De masseur verklaarde zelf dat hij de vrouw wilde helpen om van de massagetafel af te komen. Verder zou het volgens hem allemaal wel meevallen.

'Dit blijft tussen ons'
De rechter gelooft het verhaal van de masseur niet. Zo heeft de masseur na de behandeling nog met zijn klant geappt. Daarin schrijft hij dat hij spijt heeft van zijn gedrag en dat hij het nooit zover had willen laten komen. Hij hoopte dat de vrouw het niet verder zou vertellen.

Het slachtoffer heeft een heel ander gevoel na de massage. Uit haar verklaring blijkt dat haar echtgenoot heeft gemerkt dat ze zich heel anders gedroeg en geschrokken was van wat er was gebeurd.

De rechtbank vindt dat de app-berichten voor zich spreken en dat er wel degelijk iets is gebeurd wat niet door de beugel kan. Anders zou de masseur niet zo vaak zijn excuses hebben aangeboden omdat hij een grens had overschreden. De masseur zelf zegt dat hij alleen excuses heeft gemaakt, omdat de vrouw schrok toen hij haar van de massagetafel af hielp.

'Vertrouwen misbruikt'
De vrouw zegt dat ze nog steeds last heeft van de uit de hand gelopen massage. De masseur heeft misbruik gemaakt van haar vertrouwen.

Het bewijs is volgens de rechter voldoende om de man schuldig te verklaren voor het plegen van ontucht met een klant. De man kreeg niet alleen een cel- en een taakstraf: hij moet het slachtoffer een schadevergoeding van 935 euro betalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!