Ruud bezoekt meer dan 100 Kiss-concerten en belt met Graat en De Laat

29 november 2023 om 07:00 • Aangepast 8 december 2023 om 02:02
nl
Je hebt fans en je hebt heel grote fans. Ruud van Empel uit Bergeijk is er zo eentje. Hij was afgelopen weekend in Amerika om de laatste vijf concerten van Kiss mee te maken. Hij bezocht al meer dan 100 keer optredens van de glamrockband. Jordy en Christel belden hem in de vroege ochtend en vroegen hem naar zijn gevoel bij deze afscheidsweek.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Hoewel hij zonder familie en vrienden in Indianapolis zat, voelde Ruud zich niet alleen. In al die jaren heeft hij zoveel vriendschappen opgebouwd met andere fans dat ieder concert een feestje is. Vol lof werd er over Kiss en de fans gesproken, maar Ruud is wel duidelijk over één ding: hij gaat gewoon in een T-shirt en spijkerbroek. Terwijl sommige fans zich compleet uitdossen, moet hij niks hebben van schmink of andere gekkigheid.

Verder was er nog een fandag voor Ozosnel, het paard van Sinterklaas in Heeswijk. Veel kinderen en ouders wilden maar al te graag een kijkje komen nemen. Tot slot hadden Jordy en Christel weer veel leuke en bijzondere bellers.

Wist je trouwens dat zaterdag 9 december Graat en De Laat naar Schijndel komen. Daarnaast zijn ze natuurlijk iedere zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op Omroep Brabant radio.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!