Graat en de Laat: 'Niemand kan van een adventskalender afblijven'

6 december 2023 om 07:00 • Aangepast 15 december 2023 om 02:04
nl
Het is altijd de eeuwige discussie: maak je alle vakjes open of niet? In de decembermaand krijgen natuurlijk heel veel mensen een mooie adventskalender cadeau. Maar kunnen we onze netjes houden aan de regels? Christel heeft daar moeite mee en trekt alles open terwijl Jordy iedere ochtend kijkt wat er in het vakje zit. Het werd een mooie discussie tijdens Graat en de Laat.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

De luisteraars waren uiteindelijk toch net zo ondeugend als Christel. De meeste mensen maken alle vakjes open omdat ze niet kunnen wachten. Volgens een gedragsexpert, die tekst en uitleg gaf, is dat heel normaal. Veel mensen kunnen het toch niet laten om alle vakjes open te maken omdat die mogelijkheid er is.

Verder belde Graat en de Laat met de inpak- en gedichtenservice in Den Bosch. Daar waren ze dit weekend heel druk bezig met alle laatste Sinterklaas voorbereidingen en er waren weer heel veel luisteraars die graag iets wilde vertellen in de uitzending. Uiteraard ging dat weer alle kanten op.

Wist je trouwens dat zaterdag 9 december Graat en De Laat naar Schijndel komen. Daarnaast zijn ze natuurlijk iedere zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op Omroep Brabant radio.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!