Man (20) slaat op de vlucht, steekt snelweg over en rent bosjes in

15 december 2023 om 11:08 • Aangepast 28 december 2023 om 02:00
nl
Een 20-jarige man uit Bergen op Zoom is donderdag op de vlucht geslagen tijdens een politiecontrole in Roosendaal. Dat gebeurde rond halftien 's avonds. Hij stak daarbij de snelweg A17 over en werd niet veel later in de bosjes opgepakt.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De Nederlandse en Belgische politie werkten bij de controle in het grensgebied samen. Tijdens een controle van een Duitse huurauto troffen agenten een vrouw achter het stuur en de man van twintig aan.

De man zette het tijdens de controle ineens op een lopen, waarbij hij ook de snelweg overstak. Uiteindelijk werd hij in de bosjes vlakbij zwembad De Stok aangehouden. Op dat moment beledigde hij toegesnelde agenten.

Familieleden
Een familielid van de Bergenaar, een 28-jarige man uit het Zeeuwse Sint Maartensdijk, begon zich met de aanhouding te bemoeien. De bestuurster van de auto, ook een familielid, ging de agenten ondertussen te lijf.

Ze werd op afstand gehouden met een wapenstok, schrijft de politie. De twee mannen zijn aangehouden en de auto is in beslag genomen, omdat het huurcontract niet in orde was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!