Hoofdprijs van 30 miljoen in Staatsloterij valt in Woensdrecht

1 januari om 00:33 • Aangepast 9 januari om 02:06
nl
Iemand die zijn Staatslot in Woensdrecht heeft gekocht voor de Oudejaarstrekking is het nieuwe jaar wel heel goed begonnen. De hoofdprijs van 30 miljoen is namelijk op een heel lot gevallen dat in die gemeente werd verkocht.
Profielfoto van Collin Beijk
Geschreven door

Het winnende lotnummer van de Hoofdprijs van 30 miljoen euro belastingvrij is EF 44384. Waar het winnende lot precies werd verkocht in Woensdrecht, is nog niet duidelijk.

"We kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en te feliciteren met het winnen van de hoofdprijs van 30 miljoen euro", schrijft de Staatsloterij in een persbericht. "Wij nodigen de winnaar van harte uit op het kantoor van Nederlandse Loterij om hem/haar te voorzien van advies en begeleiding om zo lang mogelijk zoveel mogelijk plezier te hebben van deze prijs."

Record
Nog nooit kochten zo veel mensen een lot bij de Oudejaarstrekking van Staatsloterij. Op het hoogtepunt zondagmiddag vlogen er maar liefst 28 staatsloten per seconde over de toonbank. In totaal zijn ruim 7,2 miljoen Oudejaarsloten verkocht.

Er kon zondag tot zeven uur 's avonds een Oudejaarslot gekocht worden. Om middernacht werd het winnende lot bekend gemaakt.

Dit vind je ook interessant:

We gingen in Woensdrecht op zoek naar de winnaar

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!