NAC-trainer Jean-Paul van Gastel definitief niet naar Turkse Besiktas

6 januari om 12:12 • Aangepast 17 januari om 02:05
nl
Jean-Paul van Gastel maakt het seizoen af bij NAC Breda. De directie laat de trainer niet vertrekken naar de Turkse topclub Besiktas, die hem als assistent van Giovanni van Bronckhorst wilde aantrekken. "De club is bij vertrek naar het trainingskamp in Spanje duidelijk geweest in haar standpunt en dan is het back to business", zegt Van Gastel op de clubsite.
Profielfoto van Leon Voskamp
Geschreven door

"We willen dit seizoen zo lang mogelijk in de race om promotie naar de eredivisie blijven, daar werken we als club in alle geledingen hard voor. In dat streven willen we niet meer afgeleid worden door getouwtrek om onze trainer", aldus de clubleiding in een reactie op de website.

NAC Breda liet al eerder weten niet mee te willen werken aan een transfer. Toch bleef Besiktas het proberen. Op de site geeft Van Gastel aan zich neer te leggen bij de beslissing. "We beleven hier in Sevilla een strak en zinvol trainingskamp en werken bij NAC toe naar een ferme inhaalrace met hopelijk een mooi slot."

Van Gastel is sinds eind september trainer van NAC Breda. Hij volgde Peter Hyballa op, die door de club aan de kant was gezet. Onder Van Gastel klom NAC Breda van de vijftiende naar de huidige negende plek. Het gat met de promotieplekken is acht punten.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Turkse club wil trainer Jean-Paul van Gastel, maar NAC laat hem niet gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!