Graat en de Laat proberen Jopie Parlevliet naar Brabant te halen

17 januari om 09:59 • Aangepast 1 februari om 02:02
nl
Het is aftellen tot carnaval 2024. Nog een paar weken en dan starten we het mooiste feestje van het jaar met 3 Uurkes Vurraf. Deze dagen brengen veel artiesten hun carnavalsplaat uit. Eentje daarvan is Jopie Parlevliet die dit jaar met een onvervalste polonaise plaat onze provincie wil veroveren. Jordy en Christel spraken met haar tijdens Graat en de Laat.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Jan Biggel vult dit jaar lege pullen, de Alpenzusjes vieren feest met de kabouters en Arjon Oostrom brengt een ode aan Brabant. Zomaar wat nieuwe platen voor het komende feest. Ook Jopie gaat ervoor en heeft er heel veel zin. Met een plaatje waar iedere papa, mama, opa of oma vast om kan glimlachen. De vraag is alleen nog of Jopie Parlevliet naar 3 Uurkes Vurraf komt.

Verder hadden Jordy en Christel een gesprek met Chantal van de Berg. Zij is gedragsexpert en vertelde alles over de Blue Monday of hoe je een slechte dag door kan komen. En de inschrijving voor het Fijnfisjenie Cafe is geopend, dat was meteen gekkenhuis.

Komende zaterdag zitten ze weer in de studio en zijn ze natuurlijk te horen tussen 12.00 en 14.00 uur op Omroep Brabant radio.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!