Video

Meisje (13) zwaargewond na aanrijding, automobilist rijdt door

18 januari om 10:12 • Aangepast 27 januari om 02:04
nl
Een meisje van dertien is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat ze op haar fiets is aangereden. Het ongeluk gebeurde op de Geenhovensedreef in Valkenswaard. De automobilist is doorgereden na het ongeluk en wordt gezocht.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Het meisje kwam door de klap enkele meters verder op de weg terecht. Ze liep ernstig hoofdletsel op, zo laat de politie weten. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de kruising met de Haagstraat en Koningsvaren.

De automobilist reed na de aanrijding door zonder te stoppen. Het gaat om een donkerblauwe Volkswagen Golf, een wat ouder type die op diesel rijdt. De auto heeft waarschijnlijk veel schade aan de voorruit en aan de voorzijde van de auto. De bestuurder reed weg in de richting van de Eindhovenseweg.

De politie heeft inmiddels met getuigen gesproken en sporenonderzoek gedaan. Ze roept op om 112 te bellen als de auto wordt gezien. “We hopen hem of haar uiteraard snel te vinden, maar we roepen deze bestuurder vooral op zichzelf bij ons te melden.”

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!