Graat en de Laat willen weten of bouwers al klaar zijn voor de optocht

24 januari om 07:00 • Aangepast 2 februari om 02:03
nl
Onze provincie kent heel veel mooie optochten. Van groot tot klein, iedereen werkt hard aan alle mooie wagens. In Hoeven is er al jaar en dag een gezonde concurrentie voor de grote stoet op dinsdag. Daarom belden Jordy en Christel met Ad van Riet uit Hoeven. Die was met zijn bouwclub druk bezig voor de optocht.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Bij bouwclub Ambiance is het een drukke zaterdag. Er wordt geschilderd, geknutseld en de pakken worden gemaakt. Ad is enthousiast want na een 'goeie' lunch met frikandellen kunnen ze door met bouwen. Het bijzondere aan de optocht in Hoeven is dat iedereen de wagen pas ziet op de laatste dag van carnaval. De weken ervoor is het hele dorp in rep en roer: wie heeft wat gebouwd? Volgens Ad komt het sowieso weer goed, al was er nog genoeg werk aan de winkel.

Graat en de Laat belde ook met een tulpenboer want het was Nationale Tulpendag. Er gaan jaarlijks miljarden over de toonbank en dat is niet zonder reden. Verder waren er nog extra kaarten voor het Fijnfisjenie Cafe te krijgen. Houd de komende weken Omroep Brabant in de gaten voor extra plekken!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!