Unicum voor DJ Tiësto tijdens Super Bowl: 'Ik kan niet wachten!'

26 januari om 11:11 • Aangepast 7 februari om 02:04
nl
DJ Tiësto gaat optreden voorafgaand en tijdens de Super Bowl in februari. Dat is de finale van het American Football-seizoen waar elk jaar de grootste artiesten ter wereld komen optreden. Tijdens de warming-up en de pauzes zal de Bredanaar zijn muziek laten horen in het Allegiant Stadion in Las Vegas.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De Super Bowl is een wedstrijd tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference, de twee professionele competities die verenigd zijn onder de Amerikaanse National Football League. Maar een minstens zo groot onderwerp van gesprek is altijd: wie komen er optreden.

Tijs Verwest, zoals Tiësto in werkelijkheid heet, is de eerste Nederlandse artiest die tijdens het grote NFL-evenement zijn kunsten mag komen laten zien. Hij voelt zich vereerd. "Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de Super Bowl LVIII", laat hij weten bij ESPN. "Het is nog ongelooflijker dat het in mijn favoriete stad is, Las Vegas. Dank aan de NFL voor de uitnodiging. Ik kan niet wachten om met jullie te feesten tijdens deze grote wedstrijd!"

"Tiësto is de perfecte artiest om te zorgen voor een onvergetelijke gameday-ervaring."

"Met onze eerste Super Bowl in Las Vegas lijkt het alleen maar passend om de erfenis van iconische DJ's in deze stad te omarmen", legt Tim Tubito van de NFL uit. En dan moet je Tiësto hebben, wat hem beteft. "Hij is een van de meest invloedrijke DJ/producers en heeft de cultuur van Las Vegas en elektronische muziek over de hele wereld helpen definiëren", zegt Tubito.

De topman van de NFL heeft er net zoveel zin in als Tiësto zelf: Tiësto is de perfecte artiest om ons te helpen een onvergetelijke gameday-ervaring te creëren voor onze fans, spelers en kijkers overal ter wereld."

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

DJ Tiësto is het grootste exportproduct van ons land

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.