PODCAST

Robèrt van Beckhoven geniet ervan als hij HHB-kandidaten echt ziet groeien

31 januari om 07:00 • Aangepast 9 februari om 02:06
nl
Heel Holland Bakt (HHB) is weer begonnen. De komende weken gaan de kandidaten weer de strijd met elkaar aan om de titel Meesterbakker te krijgen. Jurylid Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk is er klaar voor en kon niet wachten op de uitzendingen, zo vertelt hij in de podcast van Graat en De Laat. "Er zitten dit jaar ook weer Brabanders bij, dus dat wordt gezellig."
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

"Het leuke vind ik dat je alle kandidaten echt ziet groeien tijdens de opnames. Vergis je niet, het is een hele drukke periode want sommige bakkers werken doordeweeks en staan in het weekend in de baktent. Tussendoor kunnen ze oefenen als ze tijd hebben, maar de technische opdracht weten de kandidaten van tevoren niet", legt ons Brabantse jurylid uit.

Een moeilijk moment voor Robèrt zijn de laatste minuten van een opdracht. "Ja, als de tijd bijna om is dan wil ik iedereen helpen. Maar dat mag niet, dus moet ik de tent uit".

Het wordt in ieder geval weer een mooi seizoen van Heel Holland Bakt. Volgens Robèrt gaat de kijker zich weer verbazen en zijn de opdrachten heel spannend. Dat belooft wat!

Verder was het de Nationale Voorleesweek, dus belde Jordy en Christel met schrijfster Jolanda Horsten. Zij vertelde waarom het belangrijk is om veel te lezen en dat de aandacht zeker nodig is. Haar kinderen zijn 19 en 22 maar die leest Jolanda ook graag voor. "Soms moeten ze een boek lezen voor hun studie, dan lees ik hardop totdat ze helemaal in het verhaal zitten", vertelt de Tilburgse.

Ook belden Graat en De Laat met Maren-Kessel, want daar was het 'Pinguins van de dijk halen'. Een nieuw fenomeen waar zo'n 200 mensen aan meededen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!