Graat en de Laat zijn klaar voor carnaval 2024!

7 februari om 07:00 • Aangepast 20 februari om 02:01
nl
Het is aftellen tot het mooiste feestje van het jaar: carnaval! Jordy en Christel zijn vijf dagen lang polonaise aan het lopen samen met iedereen in Roeptoetgat. Het wordt weer een geweldige editie met onder andere het Fijnfisjenie Café en Dweilradio. De twee feestneuzen blikken vooruit naar komend weekend en verrassen een luisteraar met niet 2 maar 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf. De winnares stond te trillen op haar benen en kon het amper bevatten.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Dat de voorpret al is begonnen, wordt meteen duidelijk als Graat en de Laat richting Tilburg bellen. Daar is het Proef Bloaze begonnen. Zo'n 400 muzikanten gaan daarbij door de straten om iedereen in de carnavalsstemming te brengen. Een mooie gelegenheid om alvast te oefenen voor het grote feest. Ook daar kunnen ze niet wachten tot vrijdagmiddag.

Verder vertelt luisteraar Marij een bijzondere verhaal. Zij ging op reis naar Oostenrijk met haar zieke broer. Het zou een reis worden met een lach en een traan. Tot slot vertellen Jordy en Christel waarom ze tijdens carnaval niet op de radio zijn en slager Dennis van de Ven introduceert een bijzonder worstenbroodje.

Luister hier naar de podcast waarin alles voorbijkomt:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!